30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Descoperire macabră într-un apartament. Bărbat, găsit lângă un cadavru în putrefacție

Descoperire macabră într-un apartament. Un bărbat de 61 de ani a fost găsit mort, joi, într-o locuință din Ploiești. Alături de el se afla un alt bărbat cu probleme psihice.

Descoperire macabră într-un apartament. Polițiștii din Ploiești au fost sesizați de către o persoană că doi oameni ar fi blocați într-un apartament. Mai exact, un cadavru în stare de putrefacţie a fost găsit, joi, într-un apartament din municipiul Ploieşti. Aici se mai afla un bărbat care ar avea probleme psihice. Anchetatorii arătând că, din primele informații, nu ar fi fost săvârșită vreo infracțiune contra vieţii.

Descoperire macabră într-un apartament. Bărbat, găsit lângă un cadavru în putrefacție

Potrivit anchetatorilor, bărbatul decedase cu aproximativ șapte zile în urmă. Se pare că celălalt bărbat care a alertat autoritățile, în vârstă de 67 ani, are problem psihice. Descoperire macabră a fost făcută astăzi într-un bloc din Ploieşti, judeţul Prahova.

„La data de 31 august, în jurul orei 10,30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că într-un apartament s-ar afla două persoane blocate. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului. Au fost găsiţi doi bărbaţi cu vârstele de 61, respectiv 69 de ani, cel de 61 de ani fiind decedat. Din primele verificări, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni contra vieţii”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Descoperire macabră într-un apartament. Dosar penal pentru ucidere din culpă

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Surse apropiate anchetei au precizat că trupul bărbatului de 61 de ani era în stare de putrefacţie, iar bărbatul de 69 de ani ar avea probleme psihice.

Cel de 61 de ani are un curator care, în urmă cu doi ani, l-ar fi adus pe bărbatul să 69 de ani să stea în aceeași locuinţă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, mai informează IPJ Prahova.

Related posts

Noua Lege a pensiilor a fost promulgată! Klaus Iohannis tocmai a semnat decretul

econtext

Prognoza meteo, 23 martie. Miroase a primăvară. Zonele cu cele mai ridicate temperaturi

econtext

Marcel Ciolacu, despre sistemul Patriot: „Rusia nu va ataca România, dar o eventuală decizie a României deranjează foarte mult Moscova”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix