19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Despărțirea momentului în showbiz! Andrei Aradits a divorțat!

Andrei Aradits a divorțat de soția lui, Andreea. Anunțul că Andrei Aradits a divorțat de soția lui a fost făcut chiar de către el în cadrul podcast-ului Vorba Lu’ Jorge.
Actorul nu a dorit să ofere amănunte cu privire la divorț și la motivele care au dus la separare, dar a precizat că fosta lui soție se află în India de mai multe luni de zile, acolo unde face yoga. Fiul lor, Eric, a fost afectat de divorț, potrivit stiripesurse.ro.

„Am divorțat. Se pronunță pe 13 sau pe 15 martie. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric ) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Unul dintre lucrurile de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „Ok, nu-ți permiți treaba asta.” E mult mai înțelept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog. Și mie îmi pare rău. Voiam să zic o chestie amuzantă pe tema asta. Judecătoria Buftea, am înțeles de la mai mulți avocați, este un fel de Groapa Marianelor a întregilor dosare. Pentru că e printre puținele nedigitalizate din România și acolo e îngrozitor de supraaglomerată și cu foarte puțini oameni. Am depus actele de divorț în septembrie. Voiam să termin chestia asta, dacă tot asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le termini frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut.”

În continuare, Andrei Aradits a dezvăluit că a început să meargă la psiholog. Actorul a vorbit și despre experiența lui cu o aplicație de dating.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că am căutat validare și pe Tinder. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie? De validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că „Ok, lumea mă place.” Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu e ok să fac victime colaterale pentru inflamarea ego-ului meu”, a declarat Andrei Aradits în podcast-ul „Vorba Lu’ Jorge”.

Actorul și fosta lui parteneră s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2002, atunci când el a jucat în serialul „În Familie”, difuzat de Prima TV, iar ea lucra la producție.

Related posts

Fiica Elenei Lasconi provoacă noi controverse. Mesajul cu care și-a început anul

econtext

COD GALBEN! Vânt și precipitații abundente peste România!

Nemeșan Iulian

Au fost finalizate lucrările la baza de tratament pentru recuperare din cadrul „Centrului Floare Roșie”

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More