23.9 C
București
25 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Despre ce este cartea de Alexei Navalnîi, care urmează să fie lansată în Occident

Despre ce este cartea de Alexei Navalnîi, care urmează să fie lansată în Occident. Memoriile opozantului numărul unu al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, mort în închisoare, în Arctica Rusă, în circumstanţe opace, la 16 martie, urmează să fie publicate.

Despre ce este cartea de Alexei Navalnîi, care urmează să fie lansată în Occident. Memoriile opozantului numărul unu al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, mort în închisoare, în Arctica Rusă, în circumstanţe opace, la 16 martie, urmează să fie publicate pe 22 octombrie.

Aşa a anunţat Editura Knopf, din Statele Unite ale Americii, care precizează că este prevăzută de asemenea o versiune în limba rusă.

Despre ce este cartea de Alexei Navalnîi, care urmează să fie lansată în Occident

Editura, cu sediul la New York, anunţă că Alexei Navalnîi, mort la vârsta de 47 de ani, a început să scrie ”Patriot” la puţin timp după ce a fost otrăvit, în anul 2020.

Aceste memorii cuprind corespondenţe inedite din închisoare, o colonie penitenciară reputată drept una dintre cele mai îngrozitoare din Arctica Rusă, precizează editura.

”Scris cu pasiunea, inteligenţa, candoarea şi curajul care au făcut să fie aclamat, aşa cum merita, «Patriot» este ultima scrisoare a lui Navalnîi adresată lumii.

O relatare emoţionantă a ultimilor ani pe care i-a petrecut în cea mai brutală închisoare din lume, o amintire a motivelor pentru care principiile libertăţii individuale sunt atât de importante şi un apel vibrant la libertate”, scrie Knopf, conform News.ro.

Drepturi de autor au fost deja vândute în lumea întreagă, iar editorul prevede să tipărească 500.000 de exemplare, într-o primă fază.

”Această carte mărturiseşte nu doar despre viaţa lui Aleksei, ci şi angajamentul său de nezdruncinat în lupta împotriva dictaturii, o luptă pentru care el a dat totul, inclusiv propria viaţă”, spune văduva lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia.

Related posts

Un avion Su-25 de 11.000.000$, capabil să lanseze rachete nucleare, doborât de forțele ucrainene

econtext

Sondaj: Peste o treime din romani considera ca utilizarea armelor chimice nu justifica o interventie in Siria

Asaftei Bogdan

Jens Stoltenberg cere sprijin urgent pentru Ucraina. Pericolul Putin e tot mai mare

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix