9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Dezvăluirea momentului despre Elena Udrea! S-a aflat acum ce a făcut

Probleme pentru Elena Udrea! Un personaj cunoscut din fotbalul românesc a făcut mai multe declarații surprinzătoare cu privire la fostul ministru al Turismului. Despre ce este vorba, de fapt?

Elena Udrea, aflată acum închisă la Penitenciarul Târgșor, are parte de vești proaste după ce un nume important din sport a făcut mai multe declarații cu privire la dezafilierea Craiovei.

Este vorba depre Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova. El nu a avut nicio reținere în a numi-o pe aceasta „criminală”, subliniind că fostul ministru al Turismului merită tot ceea ce i se întâmplă acum. Adrian Mititelu mai spune că Elena Udrea a fost cea care a intervenit în cazul celor care au dezafiliat Craiova.

Acesta spune că cei care s-au făcut vinovați de acest lucru nu au ajuns să răspundă în fața legii pentru lucrurile pe care le-au făcut deoarece s-a implicat Elena Udrea, care la vremea aceea se ocupa de DNA.

„Elena Udrea. I-a scăpat de pușcărie! Eu am fost inițial în audiență la procurorul Morar și omului nu-i venea să creadă când a aflat speța: cum adică, nu mai e echipa? Au distrus Craiova? Păi cum s-a putut așa ceva, că nu se poate?!

Erau toți din Comitetul Executiv la un pas de arestare, doar că s-a dus Udrea peste ei, că ea controla atunci DNA, și a schimbat tot. O criminală care își merită soarta! Procurorul Narița îmi spunea voalat: mergi la Parchetul General, la Kovesi, că e blocat tot aici!

Iar comisarul-șef Motoc: domnul Mititelu, nu mai ai nicio șansă cu fotbalul! Până la urmă, au făcut un rechizitoriu slab și i-au scăpat!”, a spus Adrian Mititelu.

Motivul pentru care Elena Udrea a vrut să se răzbune pe Adrian Mititelu
Întrebat de ce s-a implicat Elena Udrea într-un caz în care sunt implicați doar fotbaliști, Adrian Mititelu a spus că, din punctul său de vedere, fostul ministru a acționat doar din răzbunare politică, întrucât patronul FCU Craiova l-a susținut pe Mircea Geoană.

Adrian Mititelu a precizat că îl simpatiza personal pe Mircea Geoană, dar nu îi împărtășea părerea despre PSD. Așa s-a ajuns la campania pentru alegerile prezidențiale din 2009 împotriva lui Traian Băsescu. În legătură cu aceasta, publicația sa a acoperit și activitatea Elenei Udrea la Craiova.

Adrian Mititelu a declarat că jurnaliștii din subordinea sa au publicat și despre afacerile fostului ministru fără să primească directive, caz în care l-a văzut ca pe un adversar. În plus, potrivit patronului FCU Craiova, Elena Udrea a fost căutată pentru ajutor de cei care au votat pentru ruperea legăturilor cu Craiova.

Related posts

Alertă la metrou! Stație plină de fum!

Popescu Dan Cristian

Prognoza 11 ianuarie 2024. Vin ninsorile. Iată care sunt regiunile din țară vizate

econtext

Philip Morris International devine o companie predominant de produse fără fum până în anul 2025

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More