26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Din 2 iulie 2023, se vor amenaja sensuri unice pe trei străzi care fac legătura între Șoseaua Giurgiului și Șoseaua Olteniței din Sectorul 4

Începând cu data de 2 iulie 2023, în Sectorul 4 se vor institui sensuri unice pe trei străzi importante care conectează Șoseaua Giurgiului și Șoseaua Olteniței, în cadrul unui proiect de reorganizare a circulației rutiere în zona de sud a Bucureștiului. De asemenea, vor fi amenajate noi locuri de parcare în aceeași zonă. Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria Sectorului 4 a anunțat implementarea unor proiecte pentru reorganizarea circulației rutiere în zona de sud a Capitalei. Astfel, autoritatea locală aplică soluții eficiente pe trei străzi importante care fac legătura între Șoseaua Giurgiului și Șoseaua Olteniței.

Astfel, începând cu data de 2 iulie, pe străzile Alunișului, Ghimpați și Stoian Militaru se vor institui sensuri unice după cum urmează: pe străzile Alunișului și Ghimpați, circulația va fi permisă doar dinspre Șoseaua Olteniței spre Șoseaua Giurgiului, iar pe strada Stoian Militaru, circulația va fi permisă doar dinspre Șoseaua Giurgiului spre Șoseaua Olteniței.

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zonă, intersecția dintre strada Stoian Militaru și Șoseaua Olteniței a fost echipată cu un sistem de semaforizare. Sistemul de semaforizare va fi activat odată cu implementarea sensului unic, astfel încât participanții la trafic să poată circula în condiții de siguranță.

De asemenea, programul de funcționare al semafoarelor de la intersecția Șoseaua Giurgiului – Strada Ghimpați – Strada Toporași va fi modificat pentru a asigura o circulație fluentă dinspre Strada Toporași către Strada Stoian Militaru.

În plus, vor fi amenajate noi locuri de parcare pentru rezidenți pe străzile Alunișului, Ghimpați și Stoian Militaru, pentru a face față numărului mare de solicitări privind suplimentarea locurilor de parcare.

Aceste soluții de reorganizare a circulației fac parte din Programul de „Regenerare Urbană” implementat în Sectorul 4. Programul a fost demarat acum cinci ani, odată cu lărgirea bulevardelor de la două la patru benzi, și continuă astăzi prin reglementarea circulației rutiere pe străzile secundare. Aceste măsuri au ca scop crearea unor condiții adecvate pentru un trafic fluid și redus, care să contribuie la reducerea poluării aerului și a timpilor petrecuți în trafic. Primăria Sectorului 4 solicită șoferilor să respecte culorile semafoarelor, precum și semnificația indicatoarelor și marcajelor rutiere, având în vedere complexitatea acestor lucrări.

Related posts

Reuters: Viktor Orban reia, în România, atacurile la adresa UE: „Respinge moştenirea creştină şi desfăşoară o ofensivă LGBTQ”

econtext

Viktor Orban a încurcat-o. Uniunea Europeană a pornit procedura de pedeapsă pentru Ungaria

econtext

Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după declarațiile despre moldoveni: A fost o glumă / Mama era din Tecuci

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix