33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Directoarea unei companii farmaceutice, arestată preventiv sub acuzația că a furat 18 milioane de lei din banii firmei

O femeie de 51 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, acuzată că a sustras în repetate rânduri bani din fondurile firmei farmaceutice la care era director financiar. Prejudiciul este estimat la 18 milioane de lei, a anunțat vineri, 21 iulie, Poliția Capitalei.

Faptele s-au petrecut în perioada 2022 – iunie 2023 și au ieșit la iveală în urma unei anchete pentru care miercuri, 19 iulie, s-au făcut trei percheziții domiciliare în București.

Potrivit anchetatorilor, femeia şi-ar fi însuşit din activul societăţii 18.000.000 de lei, atât prin transferuri de numerar, în conturile personale, cât şi prin achiziţionarea unor cantităţi însemnate de produse de lux.

De exemplu, femeia e acuzată că a cumpărat cu banii firmei ceasuri în valoare totală de 7,8 milioane de lei, parfumuri estimate la 1 milion de lei şi haine în valoare de 3 milioane de lei.

La percheziții, polițiștii au găsit și ridicat 20 de ceasuri de lux, aproximativ 1 kg de bijuterii, mai multe băuturi, articole vestimentare şi genţi exclusiviste, precum şi produse electronice de lux, ce urmează a fi expertizate.

De asemenea, joi, 20 iulie, în cadrul aceluiaşi dosar, au fost puse în aplicare alte nouă mandate de percheziţie domiciliară şi 20 de mandate de aducere, în Bucureşti, „vizate fiind societăţi comerciale din categoria celor care oferă produse de lux, societăţi în conturile cărora bănuita ar fi dispus virarea unor importante sume de bani”, potrivit comunicatului.

Femeia a fost reținută inițial pentru 24 de ore, iar vineri magistrații au admis propunerea ca aceasta să fie arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Related posts

Rusia a luat Avdiivka și vrea la Gurile Dunării. Soluțiile unui general român dacă vom deveni vecini cu rușii

econtext

Alertă de caniculă în mai multe județe. România se topește sub un val de căldură

econtext

Cutremurul din 4 decembrie, la miezul nopții! Un seism de 4,8 Richter a zguduit Bucureștiul

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix