19.2 C
București
24 martie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Divorț cu tensiuni în showbiz pentru fosta „Prințului Cristea”! Vedeta s-a stabilit la New York de ceva vreme și pe plan profesional o duce perfect!

Un nou divorț cu scântei are loc în showbiz-ul românesc! Vedeta a recunoscut adevărul și a spus că nu se mai înșelegea cu soțul, celebru și el, scrie ciao.ro.

Silvia Pop a dezvăluit că se află în divorț cu partenerul ei deoarece lucrurile dintre ei nu mai decurg bine și nu se înțeleg. Fosta soție a lui Ioan Timofte susține că viața merge mai departe chiar și după separare, iar acum vrea să se axeze pe plan profesional.

Divorț cu scântei în showbiz-ul românesc!

„Da, la capitolul ăsta ce să zic? Sunt în divorț. Am decis să ne despărțim pentru că lucrurile între noi nu sunt ok. Nu ne înțelegem. Dar, viața merge mai departe”, a mărturisit Silvia Pop, potrivit prosport.ro.

Dacă pe plan sentimental nu o duce bine, Silvia Pop a reușit să se bucure de un succes colosal pe plan profesional.

„Am un bussines bun. Câștig foarte bine. Nu am de ce să mă plâng. Sunt cea mai fericită că o am aici, lângă mine, pe mama mea. E cea mai mare bucurie a sufletului meu”, a precizat Silvia Pop pentru prosport.ro.

A fost căsătorită cu Ioan Timofte

Chiar dacă la primul mariaj Silvia a fost căsătorită cu un fotbalist de top al României, ea nu exclude varianta unei relații cu un alt sportiv, în cazul în care destinul îi va hărăzi acest lucru. „Știți cum e, niciodată să nu spui niciodată. Dacă va fi să fie o astfel de relație, o voi lua ca atare”, a continuat femeia. Întrebată dacă a mai ținut legătura cu Ioan Timofte, Silvia, ne-a oferit un răspuns direct: „I-am trimis un mesaj de ziua lui. Atât. În rest, nu mai știu nimic de el”.

A avut o relație și cu Adrian Cristea

După despărțirea de Ioan Timofte, la un moment dat, Silvia Pop a avut o relație și cu „Prințul” Adrian Cristea. „Tot ce contează acum pentru mine este prezentul și dorința ca în viitor lucrurile să decurgă cât mai bine”, a încheiat Silvia.

Related posts

Mario Mutu, fiul „Briliantului”, cu paharul în mână pe stradă! Iubita acestuia, cu chiloții la vedere!

Moise Lidia

Dorian Popa a aruncat cu banii fără să se gândească prea mult! E incredibil cât „a spart” acesta pe bolidul de lux, Lamborghini Huracan

Nemeșan Iulian

Petre Daea e acuzat că nu a fost de partea fermierilor români la vizita de la Bruxelles!

Moise Lidia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More