19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
dorian popa
ACTUAL Recomandate

Dorian Popa a aruncat cu banii fără să se gândească prea mult! E incredibil cât „a spart” acesta pe bolidul de lux, Lamborghini Huracan

Gata, așteptarea a luat sfârșit! Dorian Popa e mai fericit ca niciodată! Artistul a intrat, în sfârșit, în posesia mașinii de lux pe care a comandat-o în urmă cu 6 luni, potrivit click.ro.

Mândru tare de noua achiziție, Dorian Popa le-a prezentat urmăritorilor săi din mediul online bijuteria pe 4 roți, pentru care a plătit o sumă de-a dreptul colosală!

Cât a cheltuit Dorian Popa pentru Lamborghiniul Huracan

Pentru că astfel de mașini se produc în ediții limitate și e necesar un timp îndelungat de așteptare până poți intra în posesia lor, Dorian Popa a știut, din start, că va plăti destul de mult pentru a-și cumpăra un Lamborghini Huracan. Sincer și asumat, Dorian a mărturisit că deși avea un buget de 200.000 de euro pentru mașină, totuși l-a lăsat buzunarul să plătească și mai mult: nu mai puțin de 300.000 de euro dar, spune el, a avut și o reducere de 10.000 de euro pentru achiziționarea mașinii.

Eu imi găsesc fericirea achiziționând mașini și eu mă înscriu aici. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi-i l-am făcut de 1 iunie, de ziua copiilor. Așteptarea a fost grea.

Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place” a spus Dorian Popa, despre mașina pe care tocmai și-a cumpărat-o din Italia.

A fost „favorizat” de fabrica de lux a bolidului

Ajuns în Italia pentru a-și revendica automobilul de lux direct de la reprezentanța din Bologna, Dorian Popa le-a mărturisit celor de acolo că, în România, este persoană publică, așa că ar vrea să filmeze marele moment în care intră în posesia mașinii. Zis și făcut!

Nu doar că i s-a aprobat această cerere, ci a și putut să filmeze momentul în care dezvelește mașina și este aplaudat de reprezentanții Lamborghini, care s-au străduit să-i ofere vedetei noastre toate condițiile de lux, pe durata șederii în Italia. La banii ăștia…credem și noi!

„Mașina nouă are o poveste specială pentru că cei de la Lamborghini au apreciat faptul că sunt o persoană publică și mi-au oferit pachetul cadou la prima achiziție, care presupune o vizită la prima fabrică de Lamborghini din lume, în Bologna, unde este și produsă mașina mea. Mașina o vom dezveli acolo pe 17 Ianuarie după care ea va fi trimisă în România. Ce este și mai cool de atât este că cei de la Lamborghini au reușit să obțină și un acord de filmare. Nu vom putea filma foarte multe lucruri pentru că este destul de confidențial, dar câteva cadre din fabrică și de la dezvelire o să putem vedea direct pe canalul meu de Youtube, o să fie senzațional așa mi-a fost promis”, a spus Dorian Popa, despre mașina visurilor sale.

Related posts

LUCRUL NEȘTIUT DESPRE CORONAVIRUS: aparatul respirator, cel mai afectat de îmbolnăviri! PROCENT INCREDIBIL

Cazaban Emilia

Dosarul centrelor în care bătrâni erau supuşi unor tratamente inumane – Parlamentarii din Forţa Dreptei solicită convocarea Comisiei pentru drepturile omului

econtext

Cutremur, duminică după-amiază, în Gorj. Anunțul INFP

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More