10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană și război radioelectronic

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană și război radioelectronic. Armata ucraineană poate acum să doboare temutele drone kamikaze iraniene Shahed 136/131.

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană. Un sistem necunoscut de apărare aeriană în stil occidental este folosit pentru doborârea dronelor, iar Poliția de frontieră care luptă în direcția Herson a primit un lot de sisteme mobile de război electronic.

Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei a anunțat ca sistemele de război electronic sunt concepute pentru a contracara dronele inamice.

Dronele rusești cad secerate de un sistem secret de apărare aeriană și război radioelectronic

Polițiștii de frontieră au primit mai multe sisteme EW puternice în cadrul cooperării lor cu comunitățile Dolmativka, Novovorontsovo și Khrestivka și cu sprijinul Administrației Militare Regionale Herson.

Sistemele de război electronic transferate sunt concepute pentru a crea interferențe de comunicare între operator și vehiculul aerian fără pilot inamic.

Serviciul de Grăniceri de Stat precizează că aceste sisteme EW sunt concepute pentru a proteja atât mașinile, cât și vehiculele blindate, precum și pozițiile soldaților ucraineni de dronele inamice, potrivit mil.in.ua.

În decembrie anul trecut, Ministerul Apărării al Ucrainei a autorizat noi modele de sisteme interne de război electronic concepute pentru a contracara UAV-urile pentru utilizare în armată.

Aceste sisteme EW sunt în prezent desfășurate la unități ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Related posts

HARTA CANDIDATILOR care vor castiga ALEGERILE PARLAMENTARE. Iata cine va castiga alegerile in fiecare colegiu. Vezi cum ar putea ARD sa obtina majoritatea in Parlament

Asaftei Bogdan

Imagini spectaculoase cu avioane de luptă rusești care hărțuiesc drone americane în Siria

econtext

Vladimir Putin i-a păcălit pe toți! Ce s-a întâmplat cu președintele Rusiei

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More