10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Dronele ucrainene spulberă navele de debarcare rusești lângă Crimeea

Dronele ucrainene spulberă navele de debarcare rusești lângă Crimeea. Un videoclip cu dronele maritime ucrainene care lovesc navele rusești de debarcare lângă Crimeea a fost postat de serviciul de presă al Serviciului de Informații pentru Apărare al Ucrainei.

Dronele ucrainene spulberă navele de debarcare rusești lângă Crimeea, în timpul unei operațiuni de noapte.

Armata ucraineană a avariat două nave de debarcare: Proiect 1176 Akula și Proiect 11770 Serna.

Dronele ucrainene spulberă navele de debarcare rusești lângă Crimeea. După prima lovitură reușită, o a doua dronă a înregistrat pe cameră pagubele mari și o parte a navei perforată.

Următoarea dronă a lovit același loc, probabil lărgind gaura din coca navei.

În momentul atacului, navele transportau vehicule blindate, inclusiv BTR-82, pe lângă echipaj.

Micile nave de debarcare ale Flotei Ruse de la Marea Neagră au fost utilizate în mod activ în timpul ocupării Insulei Șerpilor pentru a transfera echipamente și trupe militare, potrivit mil.in.ua.

Rușii au desfășurat sisteme de rachete sol-aer Tor-M2 la bordul navei pentru a-și acoperi grupul de luptă.

Utilizarea navelor din această clasă ca transportoare improvizate de arme antiaeriene și artilerie este o practică normală în timpul exercițiilor.

După cum s-a raportat anterior, chiar în această săptămână, Forțele Aeriene Ucrainene au distrus și corveta rusă Askold în Crimeea cu o rachetă.

Related posts

Studiu: Patru din cinci romani se uita zilnic la televizor. Vezi cati romani urmaresc telenovele, talk-show-uri sau jurnale de stiri

Asaftei Bogdan

Bulgaria avertizează țările NATO ce livrează arme Ucrainei că sunt ținte ale agenților ruși GRU

econtext

ROMANIA PRESEDINTILOR! Ce au facut Iliescu, Constantinescu si Basescu pentru Romania. Vezi cum au luat tara si cum au lasat-o. Iata cum au evoluat salariile, pensiile, somajul, numarul saracilor cat au fost acestia presedinti

Asaftei Bogdan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More