28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Este sfârșitul lui Vladimir Putin! Informația venită acum de la Kiev: Nu mai poate fi salvat

Informația momentului despre Vladimir Putin! Un oficial ucrainean de rang înalt, apropiat al președintelui Volodimir Zelenski, a declarat că sfârșitul liderului de la Kremlin este aproape.

Atenția în capitala ucraineană a fost fixată direct pe revolta Grupului Wagner, pe liderul acestuia, Evgheni Prigojin, și pe consecințele acesteia pentru Vladimir Putin și pentru conducerea războiului din Ucraina. Drama de la granița din Rusia a întărit la Kiev opinia că timpul lui Vladimir Putin ca președinte al Rusiei se apropie de sfârșit.

Se apropie sfârșitul lui Vladimir Putin

„Cred că a început numărătoarea inversă”, a declarat Andriy Yermak, cel mai apropiat consilier al președintelui Volodimir Zelenski.

În cadrul unei ședințe de informare la Kiev, consilierul ucrainean a vorbit despre anul în care Rusia a invadat pentru prima dată Ucraina, anexând Peninsula Crimeea.

„Ceea ce a văzut Ucraina începând cu 2014 a devenit evident pentru întreaga lume. Rusia este o țară teroristă al cărei lider este o persoană inadecvată care a pierdut legătura cu realitatea. Lumea trebuie să ajungă la concluzia că este imposibil să aibă orice fel de relație serioasă cu această țară”, a spus consilierul lui Zelenski,

Oficiali ucraineni de rang înalt au susținut cu toții că președintele Vladimir Putin nu ar putea supraviețui unei pierderi catastrofale de autoritate.

Ucrainenii consideră că Putin și-a pierdut autoritatea odată cu decizia sa de a organiza o invazie la scară largă a Ucrainei în februarie anul trecut. Revolta din Wagner și denunțarea de către Prigojin a justificărilor Kremlinului pentru război au eliminat ceea ce mai rămăsese din șansele lui Putin de a rezista.

Regimul lui Vladimir Putin nu poate fi salvat

„Regimul Putin nu mai poate fi salvat.”, spun oficialii de la Kiev, potrivit BBC.

Mihailo Podoliak, un alt consilier apropiat al președintelui Zelenski, a fost de acord că există „mai multe grupuri de oameni care doresc să preia puterea în Rusia”

Un alt oficial de rang înalt, care a vorbit cu condiția de a nu fi numit, a mers mai departe, sugerând că președintele Putin ar fi forțat să îi demită pe ministrul apărării, Serghei Shoigu și pe șeful Statului Major, generalul Valery Gerasimov, ca răspuns la un alt eșec militar.

Victoria va fi de partea lui Prigojin

„Prigojin va obține ceea ce și-a dorit. Viața sa politică nu s-a terminat. El nu va rămâne în exil în Belarus”, a mai spus oficialul.

Unii oficiali ucraineni au recunoscut că o prăbușire publică a regimului președintelui Putin ar putea duce la un pericol real, în timp ce potențialii săi succesori se luptă pentru putere într-un stat cu cel mai mare arsenal de arme nucleare din lume.

Această perspectivă va fi cu siguranță o prioritate pe ordinea de zi a summitului NATO, care se va reuni luna viitoare în Lituania.

Președintele Volodimir Zelenski și consilierii săi doresc ca summitul să le ofere o cale fermă și neechivocă de aderare la NATO. Aceștia consideră că cel mai bun răspuns la instabilitatea din Rusia este de a prezenta un zid de fier Moscovei.

Related posts

Romania, tara cirozei. Suntem pe primul loc in UE la decesele provocate de bolile de ficat. Afla cati romani mor din cauza bolilor hepatice

Asaftei Bogdan

Iranul vrea război cu SUA acum. Senatorii americani îi cer lui Biden să lovească Teheranul

econtext

Un avion de luptă chinez a avut un comportament „inacceptabil”. A tras spre o aeronavă militară occidentală. Ce a urmat

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix