33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Evgheni Prigojin a fost văzut la 40 de ore de la dispariție. Ce mesaj a transmis liderul mercenarilor Wagner

Evgheni Prigojin a dispărut în urmă cu 40 de ore, iar acum au apărut primele imagini cu liderul mercenarilor Wagner. „Bucătarul lui Putin” a transmis și un mesaj în mediul online privind evenimentele din ultimele zile.

Evgheni Prigojin a dispărut în urmă cu 40 de ore. Liderul mercenarilor Wagner a fost văzut într-un hotel de lux din Minsk, capitala Belarusului. Confirmarea că „bucătarul lui Putin” se află la acest hotel a venit prin recenzia unui client, care s-a arătat nemulțumit că sunt prezenți mult prea mulți agenți de pază în jurul locației în care este cazat. Cu toate acestea, nu există nicio fotografie cu Prigojin la hotel.

În același timp, propaganda rusă a susținut că Prigojin ar trebui să fie ucis pentru trădare. Mai mult decât atât, un fost director al CIA a transmis că liderul mercenarilor Wagner ar trebui să fie foarte atent atunci când se află în preajma ferestrelor deschise. Fostul oficial american a făcut referire la oligarhii ruși care au căzut suspect de la geamuri.

Primul mesaj transmis de Evgheni Prigojin de la dispariție

Omul de afaceri rus rămâne sub investigație penală, după rebeliunea Wagner împotriva lui Vladimir Putin din acest weekend. Prigojin este considerat principalul vinovat pentru insurecție, după ce a susținut că va ajunge alături de mercenarii săi la Moscova pentru a-l înlătura pe ministrul rus al Apărării, Serghei Soigu, potrivit Antena 3 CNN. Liderul mercenarilor Wagner a fost văzut ultima dată sâmbătă seară, 24 iunie, când pleca în aplauze de la Rostov pe Don.

Evgheni Prigojin a transmis primul mesaj de la dispariția sa. Liderul mercenarilor Wagner a explicat că a oprit drumul soldaților săi către Moscova pentru că întreg incidentul s-ar fi terminat cu o „vărsare mare de sânge”. De asemenea, oligarhul rus a susținut că scopul său nu a fost de înlătura guvernul din Rusia. „Când prima echipă de asalt s-a apropiat de Moscova, a devenit evident că va fi vărsat mult sânge, așa că am considerat că demonstrarea a ceea ce ne-am dorit să facem este suficientă”, a transmis Prigojin pe Telegram.

Related posts

Casa Albă: Noua armă a Rusiei, o amenințare pentru securitatea SUA

econtext

Panică la Moscova. Atacă cu drone, în Rusia, în ultima zi de realegere a lui Putin

econtext

Război în Ucraina, ziua 683. Atac cu rachete rusești în Donețk. Cinci copii au murit

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix