33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Explozie la cel mai mare furnizor de obuze de 155 mm din Europa, BAE Systems, din Marea Britanie

Explozie la cel mai mare furnizor de obuze din Europa, BAE Systems, din Marea Britanie. O investigație comună asupra cauzei exploziei a fost lansată împreună cu Serviciul de Pompieri și Salvare din South Welsh.

Explozie la cel mai mare furnizor de obuze din Europa, BAE Systems, din Marea Britanie.

O explozie a avut loc la uzina BAE Systems Glascoed din Monmouthshire, la depozitele de obuze de artilerie pline cu explozibili.

BAE este cel mai mare contractant militar din Europa.

Explozie la cel mai mare furnizor de obuze de 155 mm din Europa, BAE Systems, din Marea Britanie

Explozia a avut loc într-o parte îndepărtată a uzinei, unde erau depozitate obuzele încărcate.

BAE Systems și reprezentanții serviciului de urgență al orașului au raportat că nu au existat victime în rândul personalului.

Imediat au fost adoptate protocoale de siguranță, iar la locul exploziei au sosit serviciile de urgență.

Tot personalul a fost evacuat, iar echipa de intervenție în caz de urgență continuă să monitorizeze situația, a comunicat BAE Systems, potrivit mil.in.ua.

O investigație comună asupra cauzei exploziei a fost lansată împreună cu Serviciul de Pompieri și Salvare din South Welsh.

Cine face aceste acuzații extrem de grave?

Potrivit evidențelor oficiale ale angajaților, fabrica BAE Systems Glascoed are peste 500 de angajați.

BAE Systems a raportat că va crește de opt ori producția de muniție de artilerie și va construi propriul stoc de obuze de 155 mm, pe fondul războiului din Ucraina.

Construirea unui stoc este o prioritate de vârf pentru Ministerul Apărării, care a transferat cantități mari de muniție în Ucraina.

Valoarea comenzii suplimentare este estimată la 130 de milioane de lire sterline, ceea ce va permite extinderea liniei de producție în Anglia și Țara Galilor.

Ministerul Apărării a semnat primul contract pentru producția de muniție în valoare de 280 de milioane de lire sterline în 2022.

Valoarea totală a contractului este estimată în prezent la 410 de milioane de lire sterline.

Related posts

BBC: Ucraina a folosit rachete cu rază lungă de acțiune, livrate în secret de SUA

econtext

Criza a pus industria romaneasca pe butuci: peste 400.000 de angajati au fost concediati. VEZI HARTA completa a concedierilor din toate judetele tarii

Asaftei Bogdan

Vladimir Putin s-a dus în China cu servieta nucleară

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix