21.7 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Explozie uriaşă la o uzină de motoare de tancuri din Rusia

O explozie uriașă sparge o fabrică rusă de fabricare a tancurilor pentru a lupta împotriva Ucrainei. Explozia s-a produs la o zi după ce Ucraina a atac masiv cu drone kamikaze asupra Rusiei.

Explozie care afectează producţia de tancuri în Rusia. O explozie majoră și un incendiu au afectat activitatea unei uzine din Rusia care produce motoare pentru tancurile și vehiculele blindate ale lui Vladimir Putin.

Explozie la uzina din Celeabinsk

Filmări dramatice, publicate de dailymail.co.uk arată momentul în care uzina de tractoare din Celeabinsk arde în flăcări. Uzina se află în munții Urali, aproape de granița cu Kazahstanul. Localnicii au raportat o „explozie” puternică. Iar imaginile realizate de trecători arată o minge de foc care se ridică sus spre cer în timp ce fabrica arde.

Cauza exactă a infernului nu este încă cunoscută. Deși instalațiile cheie rusești au fost lovite în mod repetat de sabotaj sau atacuri cu drone kamikaze. Celiabinsk ar părea în afara razei de acoperire a dronelor din Ucraina.

A fost deschisă o anchetă

Comitetul de investigaţii din Rusia a deschis o anchetă penală pentru a stabili cauza exactă care a provocat această explozie.

Surse locale au spus ulterior că incendiul a fost localizat. Dar nu este clar în ce măsură această explozie a avut impact asupra activității uzinei.

Explozie în Celeabinsk

explozie

Nu este singura explozie în Rusia

Acesta a fost cel mai dur atac cu drone ale ucrainenilor din ultimele luni. Rusia a reuşit să doboare 11 drone peste noapte și alte nouă în această dimineață. În Tula, o explozie a lovit o clădire rezidențială când drona s-a prăbușit la pământ.

Trei persoane, un bărbat și două femei, au avut nevoie de ajutor medical, iar oamenii au fost evacuați din clădire.

Trei dintre aeroporturile internaționale ale Moscovei – Vnukovo, Domodedovo și Jukovski – au fost închise cu zboruri suspendate sau anulate din cauza atacului.

Primarul orașului, Serghei Sobianin, s-a plâns de un „atac în masă” asupra capitalei Rusiei.

Atacurile au loc la o zi după cele mai grele lovituri la Kiev cu drone kamicaze iraniene de la începutul războiului.

Kievul a anunţat că apărarea antiaeriană a doborât 72 din cele 75 de drone lansate de armata lui Puțin.

Related posts

Arma laser Iron Beam, „cel mai probabil operațională”

econtext

Ultima oferta: Opt regiuni de dezvoltare plus doua judete distincte, Covasna si Harghita

Asaftei Bogdan

Aliații NATO vor trimite foarte curând trupe în Ucraina. SUA și Europa, aproape de război cu Rusia

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix