17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Explozii uriașe la rafinăriile rusești Ilskî și Afipskî din Krasnodar, după un atac cu drone

Explozii uriașe la rafinăriile rusești Ilskî și Afipskyî din Krasnodar, după un atac cu drone ucrainene. Nopatea trecută a fost din nou una de foc în Federația Rusă după ce două rafinării de petrol din regiunea Krasnodar, Rusia au fost ținta unui atac cu drone ucrainene.

Noaptea trecută au avut loc explozii la două rafinării de petrol din regiunea Krasnodar din Rusia, respectiv Ilsky și Afipsky, au fost afectate de incendii în urma unor explozii cauzate de un atac cu drone ucrainene.

Explozii uriașe la rafinăriile rusești Ilskî și Afipskyî din Krasnodar, după un atac cu drone

Locuitorii din zona respectivă au relatat că rafinăria Ilsky a luat foc în districtul Seversk din regiunea Krasnodar, iar înainte de izbucnirea incendiului, au auzit sunete de explozii.

Serviciul de dispecerat de serviciu unificat al Federației Ruse a confirmat că la ora 2 dimineața, pe 9 februarie, a avut loc un incendiu la rafinăria Ilsky, cauzat de prăbușirea unei drone pe teritoriul acesteia, urmată de o explozie.

Martorii oculari au raportat că au auzit atât explozii, cât și sunetul unei drone survolând zona, împreună cu alarmele de aer.

În plus, în direcția rafinăriei de petrol Afipsky, a fost auzit un sunet puternic de explozie în jurul orei 3 dimineața.

Incendiul provocat de explozie a fost stins de serviciile rafinăriei.

Related posts

Discursul lui Putin: Rusia va face totul pentru a încheia războiul şi a eradica nazismul în Ucraina

econtext

Cat castiga presedintii statelor din Uniunea Europeana! Basescu are cel mai mic salariu dintre toti sefii de stat din UE

Asaftei Bogdan

Ofensiva Putin. Rusia își mărește prezența navală în Mediterană. Provocare pentru NATO

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More