9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Extraordinar! Declarații în premieră de la soția lui Jorge despre Vica Blochina!

Survivor România pare să fie mult mai mult decât o luptă în jungla dominicană. În spatele micilor ecrane se duce un adevărat duel între fanii, prietenii și rudele celor aflați în competiție, potrivit cancan.ro. De această dată a fost rândul fetei cea mare a lui Jorge să ia atitudine. Ce a spus despre Vica Blochina,

Joge a reușit să se integreze destul de bine la Survivor România, iar soția și cele două fiice ale cântărețului stau cu sufletul la gură de fiecare dacă când se difuzează show-ul. Nimeni nu scapă ”nepedepsit” de gurile lor, de data acesta Vica Blochina a fost cea care a intrat în vizor.

Ramona Papagheorghe (Prodea) și fiicele ei, Ilinca și Karina, sunt cele mai mari fane ale emisiunii, iar în urmă cu ceva timp chiar au intrat live pe Intagram, acolo unde au dezbătut, printre altele, și evoluția Vicăi Blochina.

„E bună la aruncat, Vica. Și nu e primul joc. Vica ia puncte, ea chiar a luat puncte. Codruța dă pe lângă complet. Foarte bine, să dea pe lângă (…) Haideți că a luat punct Vica! Superb. E bine. Bravo. Când intră pe traseu, femeia ia punct oricum”, a adăugat Ilinca, fiica cea mare a lui Jorge.

”Pe Codruța a bătut-o Vica sezonu’ ăsta de a rupt-o. Bravo Vica, foarte tare! Ne place mult de Vica”, a spus Ilinca, dând de înțeles că nu are nicio simpatie pentru profesoara de sport.

Cântărețul are o fetiță din căsnicia cu Alina Laufer, de care a divorțat în anul 2012. La rândul ei, Ramona Prodea are o fată dintr-o relație anterioară. Iar pe 28 martie 2017, actuala soție a artistului i-a dăruit acestuia un băiețel.

Concurent în cadrul emisiunii „Survivor România”, ediția anului 2023 de la Pro TV, Jorge a devenit cunoscut datorită pasiunii pentru muzică. În vârstă de 40 de ani, puțini sunt cei care știu că artistul nu a urmat studiile în domeniul muzical! El a absolvit Academia de Studii Economice din București (ASE), filiera Managementul Afacerilor.

Related posts

Prognoza meteo, 2 noiembrie. Vine frigul în toată țara

econtext

Un val de aer rece va traversa România. Temperaturile scad brusc

econtext

Ungaria face din nou jocurile Rusiei. Blochează banii de la UE pentru livrările de arme pentru Kiev

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More