-0.5 C
București
7 februarie 2023
econtext.ro
ACTUAL BANII NOȘTRI

Factură la curent de 76.000.000 euro! Se întâmplă în România! Ce reacție a avut clientul?

După primul șoc, omul s-a gândit să închidă localul, apoi s-a calmat și a căutat explicații din partea furnizorului de energie. Abia dupa o lună a aflat ca a fost victima unei greșeli, conform StirileProTV.

Iulian Dragomir, patronul unei pizerii din Adjud, n-a putut citi factura de curent în lei, pentru că avea prea multe cifre. A transformat suma în euro.

Primăria din Adjud plătește lunar la curent 18.000 de euro pentru iluminatul public și consumul tuturor clădirilor de care răspunde. Când a comparat facturile, micul întreprinzător a fost copleșit, chiar dacă a sa era pentru cinci luni.

Iulian Dragomir, patronul pizzeriei: „Șoc. În condiţiile în care consumăm curent de 1.300 de lei pe lună a fost un şoc să primim 76 de milioane de euro”.

Related posts

PRAGUL BUNĂSTĂRII: Am ajuns la 68% din nivelul de trai al europeanului mediu

admin

Diana Bulimar, mai focoasă ca niciodată pe Instagram! S-a schimbat radical!

Moise Lidia

Marius Elisei o face praf pe Oana Roman! „Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur”

Moise Lidia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More