28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Finalul lui Putin! Veste teribilă despre ultimele sale clipe

S-a aflat adevărul! Un fost oligarh rus a dezvăluit care este singura slăbiciune a lui Vladimir Putin, precizând, totodată, dacă președintele Rusiei va folosi sau nu armele nucleare în Ucraina.

Siguranța personală este singura grijă a lui Vladimir Putin. Mihail Hodorkovski, un fost oligarh rus, devenit, ulterior, un critic vehement al regimului politic din Rusia, a dezvăluit care este „linia roșie adevărată” a lui Putin, ce nu poate fi depășită nici în cazul în care ar pierde Peninsula Crimeea, anexată oficial la Rusia în 2014.

În prezent, analiștii politici cred că pierderea controlului asupra Peninsulei Crimeea ar fi un dezastru pentru Vladimir Putin, însă, în realitate, siguranța personală este singura grijă a liderului rus.

„Există o singură linie roșie reală pentru Putin – o amenințare fizică directă pentru el însuși. Așadar, orice altă situație care permite un anumit spațiu de manevră lui Putin însuși nu este cu adevărat o linie roșie, în ceea ce îl privește”, a explicat Mihail Hodorkovski, potrivit revistei americane Newsweek.

Vladimir Putin nu va folosi armele nucleare în Ucraina din cauza NATO

Potrivit spuselor sale, până acum, președintele Rusiei nu a folosit armele nucleare în Ucraina pentru că „își dă seama că folosirea armelor nucleare nu îi va oferi o victorie imediată, dar cu siguranță se va sfârși cu o înfrângere imediată a regimului lui.”

Deși, momentan, nu este sigur care ar putea fi „declanșatorul” pentru utilizarea armelor nucleare în Ucraina „pentru că este foarte greu să judeci ce se întâmplă în capul lui Putin și starea psihică a lui Putin”, el bănuiește că „ar putea fi Crimeea, ar putea fi retragerea forțelor armate ruse în alte părți ale liniei frontului”.

Din punctul său de vedere, Vladimir Putin este convins că NATO va fi „imediat” implicată în războiul din Ucraina, în cazul în care ar folosi arme nucleare „se diluează puțin câte puțin în acest moment, cu timpul.”

Cine este Mihail Hodorkovski?

În trecut, Mihail Hodorkovski era în grațiile președintelui Rusiei, dar totul s-a schimbat rapid. În urmă cu zece ani, el a fost grațiat de liderul statului, după zece ani petrecuţi după gratii.

Mihail Hodorkovski a condus compania de energie „Yukos” înainte de a petrece un deceniu în închisoare în Rusia din cauza unor acuzații motivate politic. A fost desemnat „agent străin” de către Kremlin, fiind unul dintre primii susținători ai schimbării democratice din Rusia, criticând corupția endemică la o întâlnire televizată cu Vladimir Putin la începutul anului 2003.

În prezent, el este exilat la Londra (Anglia), potrivit sursei citate anterior.

Related posts

Le Monde: Fără să vrea, Emmanuel Macron i-a dezvăluit lui Putin un secret știut de toată lumea: Occidentul are deja trupe în Ucraina

econtext

Polonia, pregătiri de război. 250.000 persoane, inclusiv femei și vârstnici chemați 3 luni în armată

econtext

Deblocarea fondurilor europene pentru Ungaria. Guvernul Orban, strâns cu ușa

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix