28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Firea și Pandele au părăsit România. Unde au plecat și cu cine

După o serie de apariții mediatice în urma scandalului Azilele groazei, soții Gabriela Firea și Florentin Pandele au părăsit România, luni, în jurul orelor 14.30.

După scandalul mediatic care a vizat-o pe Gabriela Firea, fost edil al Capitalei și fost ministru al Familiei și Egalității de șanse, politiciana și soțul său Florentin Pandele au încercat să își apere pozițiile în scandalul Azilele groazei, printr-o serie de apariții televizate.

Gabriela Firea a plecat în concediu în Grecia

Luni, aceștia au părăsit țara. Pentru postul România TV, Gabriela Firea a declarat că se află într-un concediu în Grecia, care ar fi fost programat încă din luna februarie.

Soții Gabriela Firea și Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, au fost preluați de protocolul aeroportului Otopeni, la ora 14.30. Cei doi soți au fost însoțiți de omul de afaceri Gigi Nețoiu. Fostul ministru al Familiei și Egalității de șanse purta o pălărie imensă și ochelari de soare, a anunțat realizatorul Victor Ciutacu în emisiunea sa Punctul culminant difuzată de postul menționat.

Ciutacu: Nu am să uit niciodată ce a făcut ea pentru mine

Recent, cunoscutul jurnalist a luat poziție în urma demisiei Gabrielei Firea din postul de ministru, dar și din fruntea organizației PSD București. Victor Ciutacu a admis că politiciana a avut un rol important în viața sa.

”Ca să nu avem nici o vorbă proastă, vă anunț solemn că, dincolo de rahatul politic în care e bagată, eu nu am absolut nici o problema cu Gabi Firea. Că nu am să uit niciodată ce a făcut ea pentru mine, cum sper să nu uite nici ea reciproca. Că, după părerea mea, a fost un primar infinit mai decent și cu rezultate mult mai cuantificabile decât Nicușor Dan.

Că, fiindcă stau bine cu memoria, încă mai am viu în minte momentul în care, atacat fiind mârșav de Băsescu, a fost singura din întregul post Antena 3 care m-a invitat să-mi ofere posibilitatea de a mă șterge de scuipații Tiranului. Restul, bărbații curajoși, erau liberi și nu s-au ostenit să vină de acasă pentru așa o nimica toată. Că am fost la nunta ei cu Florin Pandele și la două botezuri ale copiilor lor și că am făcut-o din placere, nu din obligatie”, a scris Ciutacu pe o rețea de socializare.

În aceeași postare, jurnalistul își exprimă regretele că, în viziunea sa, cariera politică a Gabrielei Firea este încheiată. Victor Ciutacu a mai precizat că dacă soții Firea-Pandele vor fi cercetați de instituțiile abilitate, nu va proteja pe nimeni.

Related posts

Alte două culoare de debarcare și îmbarcare elevi, cunoscute drept „Kiss&Ride”, au fost amenajate în Sectorul 6

econtext

Răsturnare în cazul lui Cherecheș! Procurorul german a spus că ar putea fi eliberat: „Să se bucure”

econtext

„Legea e bună”, nouă campanie anticontrabandă în România și Republica Moldova

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix