19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Florentin Pandele, adevărul despre legătura Gabrielei Firea cu Ștefan Godei: Suntem tocați

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a decis să ia atitudine și să se implice în scandalul momentului, pentru a-și apăra soția, pe Gabriela Firea. Edilul neagă faptul că aceasta l-ar cunoaște pe Ștefan Godei, patronul „azilelor groazei”.

Florentin Pandele sare în apărarea Gabrielei Firea

Declarațiile lui Florentin Pandele vin în contextul în care Ștefan Godei a fost surprins în repetate rânduri la petrecerile unde era invitată și Gabriela Firea, aspect confirmat și de Pandele. De asemenea, acesta a fost angajat ca șofer la Primăria Capitalei.

Cu toate acestea, Florentin Pandele a ținut să sublinieze că patronul „azilelor groazei” nu este un apropiat al familiei lor.

„Acest șofer a fost angajat la Primăria Capitalei, apoi la cabinetul Gabrielei Firea, dar nu ca șofer. În cele 600 de pagini unde s-au făcut interceptări nu există acuzații împotriva Gabrielei Firea și a primarului Florentin Pandele”, a spus Pandele la România TV.

Florentin Pandele, despre legăturile de rudenie

El a explicat că Ștefan Godei nu este nici nepotul și nici finul său, așa cum s-a vehiculat, deși recunoaște că există multe legături de rudenie în familia lor. Deși acesta a fost prezent la câteva petreceri unde a apărut Gabriela Firea în fotografii, Pandele a respins ideea că ar fi un prieten apropiat.

„Acest individ, despre care s-a spus că e nepotul meu, finul meu. Am întrebat și eu ce rudă e. Acest băiat, bunicul lui e cununat de bunicul, tatăl tatălui meu. Am foarte multe rude. Acest băiat a venit la petreceri. Dați o poză în care el o filmează pe Gabriela Firea.

Credeți-mă că de 12 zile suntem tocați. Nu știu ce trebuie să facem, să plecăm din România? Am înțeles, Gabriela Firea nu mai participă la alegerile de la București. Am înțeles, este clar. Gabriela Firea, de care eu m-am rugat acum două – trei luni de zile să nu mai candideze. Nu e nicio problemă”, a mai spus edilul.

Edilul susține că Ștefan Godei nu a fost șoferul Gabrielei Firea

Cât despre presupusa angajarea lui Ștefan Godei în Primăria Capitalei, Pandele a explicat că este normal să se angajeze șoferi într-o instituție de asemenea amploare, dar acesta nu a fost șoferul Gabrielei Firea.

„E adevărat. Primăria Voluntari are peste 2.800 de angajați. Primăria Capitalei are peste 40.000 de angajați. Fraților, a avut loc de muncă de șofer. Credeți că luam eu din mâncarea copiilor sau din mâncarea bătrânilor?

Nu a fost șoferul Gabrielei Firea. Dacă a dus-o pe Gabriela Firea nu e apropiatul soției mele. Cine a greșit să meargă 100 de ani la pușcărie! V-am spus: nu a fost șoferul soției mele, la petreceri, botezuri, nunți, unde au venit sute de persoane, o fi venit și acest creștin, a fost fotografiat, am văzut. Să răspundă dacă a făcut așa ceva, sunt instanțe, dacă sunt probe să răspundă în fața legii.

Gabriela Firea nu mai e în politică, gata, ajunge. E o femeie puternică, deosebită, deșteaptă, ea nu plânge niciodată. Mi-au cerut medicii să semnez când au operat-o și nu știam dacă o mai văd, nu am văzut o lacrimă în ochii ei”, a mai spus Pandele.

Related posts

Accident, în această dimineață, în Pasajul Muncii din București

econtext

Ionuț Doldurea – fiul primarului din Caracal – și Cosmin Stângă, patronii firmei Flagas SRL, au fost arestaţi

econtext

Autoritățile din București au montat sute de stâlpișori, pentru a opri șoferii să parcheze pe trotuare și să blocheze accesul pietonilor

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix