19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Florin Călinescu s-a reprofilat! A lăsat televiziunea pentru…

 

Florin Călinescu se poate lăuda cu o carieră vastă în televiziune. Ani de zile s-a aflat pe micile ecrane, însă în urmă cu doar câteva luni a decis să renunțe la această lumea. Așadar, acum are mult mai mult timp liber și se gândește să intre într-un nou domeniu. Cu ce se va ocupa?

După ce și-a dat demisia de la PRO Tv, Florin Călinescu a început un nou proiect la Prima Tv. A avut propria sa emisiune „Florin Călinescu Show”, însă aceasta a stat în grila de programe doare câteva luni. De ceva timp, Florin Călinescu este liber și se gândește să intre într-un nou domeniu.

Florin Călinescu a început să activeze în mediul online pe toate platformele. Acesta spune că dacă era la prima tinerețe ar fi plecat în America și ar fi dominat acest segment, devenind cel mai cunoscut creator de conținut. Însă, cum vârsta nu îl mai ajută să urmeze visul american, Florin Călinescu și-a găsit un nou domeniu de activitate. Vedeta intenționează să se apuce de scris scenarii de film.

„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc… Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții

Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde. Libertatea mea de acum începe. Îmi pare rău că nu mai am 18 ani. Dacă eu eram acum la 18 ani și era situația tehnologică asta, mâine plecam în America și la ora asta eram cel mai tare creator de conținut de pe globul pământesc. Să nu te miri dacă o să mă vezi pe YouTube sau pe TikTok vorbind în engleză”, a spus Florin Călinescu, în cadrul unui podcast.

Florin Călinescu, despre industria cinematografică

Pentru că vrea să se apuce de scris scenarii de film, Florin Călinescu a urmărit cu atenție ultimele pelicule apărute. Acestea a lăudat inițiativa pe care unii au avut-o, de a produce filme pe proprii bani. Deși producțiile apărute recent în cinematografe au fost criticate de mulți, Florin Călinescu le aplaudă. Spune că datorită unor astfel de filme românii încep să învețe să vină, din nou, la cinema, iar aceste este un lucru foarte bun.

„Toate aceste producții sunt necesare, de la Teambuilding la Romina, la Taximetriști, pentru că duc lumea acolo, la cinematograf. Și pentru asta, jos pălăria. Mai sunt importante pentru că și-au pus bănuții lor în joc, nu CNC, nu pile, nu șmecherii, nu jurii aranjate. Respectul meu pentru oamenii care-și pun banii lor, care-și fac filmele pe munca lor, pe timpul lor”, mai spus Florin Călinescu.

Related posts

Piedone susţine că nu are rival: „Iau voturi de la toată lumea, ca sensul giratoriu! Mi-ar fi plăcut cu doamna Firea. Domnul Cîrstoiu e un simplu manager la un spital cu 14 etaje, atât”

econtext

Continuă lucrările pe trei străzi din Sectorul 3, anunță Termoenergetica

econtext

SUA au trimis un avion anti-submarin deasupra României și o dronă prin Bulgaria. Ce au spionat?

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More