28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Furtună puternică pe litoral. ANM a emis alertă cod galben. Vântul va sufla cu peste 70 km la oră

Sute de mii de turiști sunt zilele acestea în stațiunile de pe litoral. Astăzi are loc o ceremonie grandioasă pe fazale din fața Cazinoului din Constanța de Ziua Marinei. Dar meteorologii nu aduc deloc vești bune. Vântul va sufla cu putere pe litoral, iar valurile mari nu le vor permite turiștilor să se scalde în apa mării.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt puternic pentru litoral și bazinul vestic al Mării Negre.

litoral

Astfel, marți într orele 10 și 20, în Dobrogea vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55…65 km/h și izolat de peste 70 km/h în zona litoralului și în bazinul vestic al Mării Negre.

Pe parcursul zilei de miercuri (16 august) în sud-estul țării vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze în general de 45…55 km/h.

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU BUCUREȘTI

Vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei, când vor mai fi posibile perioade cu averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări, cu rafale de 40…45 km/h.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade.

Related posts

Caniculă în ziua alegerilor. Cod portocaliu în 12 județe

econtext

Cât dau pe coșul săptămânal Nicușor Dan și Piedone. Primarul sectorului 5 nu rămâne cu niciun ban din salariu

econtext

George Copos, de la aprovizionarea căminelor și cantinelor la om de afaceri. La Revoluție, era pe cai mari

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix