21.1 C
București
28 mai 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Gabi Bădălău, motivul scandalului dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor! „Când au fost în vară, în București, l-au sunat să se întâlnească în trei”

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au certat din cauza lui Gabi Bădălău. Înainte ca Bădălău să se căsătorească cu Claudia Pătrășcanu, a avut o relație de câțiva ani cu Ramona Gabor. După despărțirea de afacerist, sora Monicăi a devenit prietenă cu Bianca Drăgușanu. Ramona și Bianca au rupt orice prietenia pe măsura ce relația dintre blondină și Bădălău a devenit una serioasă. Surse din presă spun că sora Monicăi i-a dat afaceristului întâlnire, destul de recent, conform viva.ro.

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au certat din cauza lui Gabi Bădălău. Relația dintre afaceristul din Bolintin și Bianca Drăgușanu traversează o perioadă prielnică, dar se pare că o fostă iubire a lui Bădălău ar vrea să le spulbere armonia. Puțini își mai amintesc că Gabi Bădălău și Raona Gabor au avut o idilă, înainte ca acesta să se căsătorească cu Claudia Pătrășcanu. Bruneta și afaceristul s-au despărțit cu scandal. Ulterior, Monica Gabor și Bianca Drăgușanu au devenit bune prietene, iar sora Monicăi chiar a încurajat-o pe blondină în ceea ce-l privește pe Bădălău. În momentul în care Bianca și Gabi Bădălău au început să aibă o relație serioasă, cele două s-au certat și s-au șters din lista de prieteni. Monica Gabor nu-l poate uta pe afacerist și, potrivit unor surse, l-ar fi căutat recent pentru a se întâlni cu el.

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au certat din cauza lui Gabi Bădălău

Se pare că atât Ramona Gabor cât și sora ei Monica l-ar fi contactat în vara anului trecut pentru o întâlnire în trei, fără Bianca, desigur.

„Ramona, dar și Monica, îl caută și acum pe Gabi. Când au fost în vară, în București, l-au sunat să se întâlnească în trei, dar fără Bianca. Ramona nu mai vorbește cu Bianca și a șters-o de pe lista de prieteni, după care și Bianca a făcut același lucru, i-a dat unfollow pe Instagram. Ele erau prietene foarte bune, petreceau timp împreună atunci când puteau’, notează Playtech.

Ramona și Monica Gabor l-ar fi căutat pe Gabi Bădălău

Ramona Gabor locuiește în Dubai, iar Monica s-a stabilit în SUA, însă în momentul când au venit în România, l-ar fi căutat pe Gabi Bădălău pentru o întâlnire. Monica Gabor nu și-ar fi anunțat fostul soț, Irinel Columbeanu de vizita în țară.

„Monica are un prieten bun în București, e patron de cazinou. El le-a pus la dispoziție o mașină Mercedes cu care să se plimbe și le-a ajutat să se cazeze la un hotel renumit. Ramona l-a sunat pe Gabi, dar nu și pe Bianca, iar Monica nu i-a spus fostului soț, Irinel Columbeanu, despre această vizită’, mai informează aceeași sursă.

Bianca a preferat să petreacă cu Ramona în Dubai, decât să-l vadă pe Bădălău

Idila dintre Bianca și Gabi Bădălău s-a înfiripat atunci când s-au nimerit amîndoi la ziua de naștere a unui prieten comun. Afaceristul a invitat să petreacă Revelionul împreună, dar ea a preferat să plece la buna ei prietenă de la vremea aceea, Ramona Gabor, care se stabilise în Dubai.

„Bianca se afla la ziua unei prietene la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou (n.r. în urmă cu doi ani).

Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar părea că s-a bucurat pentru ei’, mai arată sursa.

Related posts

Ziua și scandalul la Survivor! „să-și caute de treaba ei”

Cazaban Emilia

ANALIZĂ Econtext: Numărul șomerilor cu diplomă s-a înjumătățit în ultimii ani. Care este CAUZA

admin

Scandal major provocat de pensiile speciale! Semnale de ultim moment de la Bruxelles!

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More