28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Gabriela Firea, mesaj romantic din tufa de lavandă, după scandalul azilelor

Gabriela Firea s-a pozat în mijlocul tufei de lavandă, în vacanță, departe de căminele groazei din Voluntari, care i-au provocat demisia de la Guvern. Lovită în plin de scandal, familia Pandele – Firea a decis să se retragă strategic, până când situația se va liniști. Drept pentru care a ales o locație din Grecia unde își petrece vacanța și de unde fostul ministru al Familiei trasmite poze idilice.

Gabriela Firea a fost nevoită să-și dea demisia de la Guvern, în contextul scandalului căminelor de bătrâni din Voluntari. Deși a încercat să se protejeze, negând orice implicare, Firea nu a avut încotro și s-a retras după ce s-a descoperit că responsabili de nenorocirile date în vileag, în Voluntari, erau colaboratori de-ai săi.

Situația a devenit și mai dramatică pentru ea când însăși Biserica, unul dintre pilonii pe care și-a construit imaginea publică a luat atitudine și a sugerat, prin purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu, că familia Firea-Pandele n-ar fi tocmai străină de tragedia bătrânilor. De altfel, deși nu au fost nominalizați direct, cei doi au reacționat dur la adresa lui Bănescu.

Rând pe rând, Gabriela Firea și Florentin Pandele l-au atacat pe acesta pe rețelele de socializare, confirmând că erau cei vizați de cuvintele grele din mesajele omului Bisericii.

Loviți în plin, cei doi politicieni PSD, Gabriela Firea și soțul său, Florentin Pandele, au ales să se retragă strategic din mijlocul scandalului. Cei doi au plecat în vacanță, într-o locație din Grecia, împreună cu copiii.

Cel puțin până când ecourile scandalului se vor mai estompa, iar lumea va uita că patronul căminului în care erau torturați bătrânii, Ștefan Godei, i-a fost angajat și a urmat-o prin aproape toate instituțiile în care a activat.

Firea, mesaj romantic din tufa de lavandă

Din Grecia, Gabriela Firea, postează, conform obiceiului din această perioadă fotografii din tufele de lavandă. Ea s-a fotografiat în mijlocul plantelor liliachii, frumos mirositoare, și a făcut o postare pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj romantic.

„Dragostea ei a fost ca lavanda…delicată și melancolică”, a scris Gabriela Firea.

Conform unor surse din anturajul soților Firea-Pandele, în vacanța din Grecia, alături de cei doi, se mai află și controversatul om de afaceri Gigi Nețoiu, cel care este implicat în clubul de fotbal FC Voluntari.

Aceleași surse acreditează ideea că este doar o coincidență faptul că Gabriela Firea și familia sa au ales să meargă în vacanță în plin scandal al căminelor groazei. Sejurul, susțin acestea, era programat încă din februarie, când nu se știa ce amploare va lua cazul dat în vileag la Voluntari.

Gabriela Firea

Related posts

Un român din 5 are peste 65 de ani, făcând din pensionarii cea mai atractivă mașină de vot / Cum gestionează alte țări problema seniorilor și a pensiilor

econtext

Veste bună. România primește 2,7 miliarde de euro. S-a aprobat cererea de plată numărul II din PNRR

econtext

Weekendul acesta va avea loc evenimentul „Străzi deschise – București Promenadă Urbană”, în Sectorul 6 al Capitalei

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix