9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Gest incredibil făcut de Adi Sînă față de Anca Serea la ieșirea din club! Aceștia s-au distrat la Loft!

Ca toată lumea bună, Adrian Sînă şi Anca Serea nu puteau lipsi, în weekend-ul trecut, din peisajul luxos de la LOFT. Artistul şi soţia s-au simțit perfect, iar la plecare bărbatul a arătat că știe secretul unei căsnicii reușite și nu se ferește să-l arate în public. CANCAN.RO vă prezintă, în continuare, ce i-a făcut Adi Sînă partenerei lui, la ieșirea din local. Avem imaginile!

Sâmbătă seară, Adi Sînă şi Anca Serea şi-au lăsat acasă copiii şi au “evadat“ la LOFT, unde au profitat din plin de momentele petrecute în doi, chiar dacă au fost însoțiți și de alți prieteni. Au fost nedespărțiți, semn clar că legătura dintre ei este perfectă din toate punctele de vedere. Mare parte din timp, Anca Serea și-a butonat telefonul, Instagram fiind rețeaua socială pe care a preferat-o.

Adi Sînă, gest de cavaler față de Anca Serea

Iar pentru că își iubește soția nespus de mult, Adi Sînă a decis, la plecare, să le arate tuturor bărbaților prezenți cum trebuie să se comporte cu o femeie. Celebrul cântăreț s-a apropiat complice de brunetă și a luat-o de mijloc, pentru a o proteja, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. Aceasta se deplasa cu greutate din cauza tocurilor înalte, iar artistul a susținut-o până la mașină. Un gest pe care, fără discuție, doar cavalerii adevărați îl fac.

În semn de apreciere că Anca Serea şi Adi Sînă reuşesc să ţină aprinsă flacăra romantismului indiferent de locul unde se află, cei prezenți în față la Loft i-au privit cu admirație pe cei doi soţi celebri.

Ce vrea artistul în dormitor

Anca Serea (41 de ani) și Adrian Sînă (45 de ani) sunt căsătoriți din 2015 și au împreună patru copii, plus alți din căsnicia anterioară a brunetei cu Filip Poplingher. Recent, fosta prezentatoare TV a vorbit despre obiceiurile mai intime ale soțului său și a dezvăluit ce face bărbatul înainte de somn, obiceiuri tratate cu strictețe de amândoi.

“Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat! Altfel, el nu poate să doarmă! La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua. E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară!” , a declarat Anca Serea.

Related posts

SUA trimite avioane de luptă în România, după atacurile Rusiei de la graniță

econtext

Cristina Ich a venit de urgență în țară! S-a întors din Italia pentru Piți Jr!

Moise Lidia

Veste excelentă: Piaţa de capital din România promovează la statutul de piață emergentă

Vlad-Tătaru Andreea

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More