33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Guvernul Auto! Topul ministrilor din Cabinetul Victor Ponta dupa numarul de masini pe care le detin

Audi, BMW si Volkswagen. Acestea sunt marcile de masini care predomina in randul ministrilor din Guvernul condus de premierul desemnat Victor Ponta.

Econtext a realizat un top al ministrilor din Guvernul Victor Ponta, dupa numarul masinilor pe care le detin acestia.

Publicatia Econtext nu este la prima analiza de acest gen. In urma cu cateva luni, am cercetat proprietatile mobile ale mediului politic, ale celor mai importanti politicieni din Romania.

Pe scurt, ce automobile au in proprietate cei mai importanti 20 de politicieni din tara noastra.

Doar Victor Ponta figureaza in ambele clasamente (Iata aici ce masini au cei mai faimosi politicieni din tara noastra). De asemenea, anul trecut, am aratat ce masini au cei mai puternici judecatori din Romania, presedintii tribunalelor din toate judetele tarii (vezi aici ce bolizi conduc magistratii).

Masini

Revenind la Guvernul care asteapta sa fie validat, am avut in vedere 22 de persoane (premierul Victor Ponta plus 21 de ministri). Pentru doi dintre acestia (Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, respectiv, Lucian Isar, ministrul pentru Mediul de Afaceri) nu am gasit date. Cu cateva exceptii, datele sunt valabile pentru anul 2011.

In total, cei 20 de demnitari ramasi detin 27 de masini, ceea ce ar insemna o medie de 1,35 de masini pe cap de ministru.

Media este mai buna decat cea a presedintilor de tribunale. In privinta marcilor, dupa cum am mentionat deja, predomina Audi, Volkswgen si BMW.

Pe primul loc, cu cele mai multe masini, se plaseaza Mircea Diaconu, nominalizat la fotoliul Culturii. El are in posesie un Citroen, un Smart, dar si un Aro 10.

 

Dar iata cate si ce masini au toti ministrii din Cabinetul premierul desemnat Victor Ponta:

 

 

 

 

https://econtext.ro/dosar–2/analiza/guvernul-auto-topul-ministrilor-din-cabinetul-victor-ponta-dupa-numarul-de-masini-pe-care-le-detin.html

Related posts

E „Vara Verde” în acest weekend, în Parcul Natural Văcărești

econtext

Ursula von der Leyen rămâne fără rival: acesta ar putea fi mandatul 2.0 al „hiperliderului” UE

econtext

România a bătut Laponia la frig. Câte zile de ger vom mai avea de îndurat

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix