17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Hoții au inventat o nouă metodă de furt în restaurante! Mai mulți români au fost victimele lor

Hoții au inventat o nouă metodă de furt în restaurante! Mai mulți români au fost victimele lor de-a lungul timpului. Iată în ce constă metoda de furt „restaurantul”.

Hoții au inventat o nouă metodă de furt! Din fericire, au fost prinși

Hoții au inventat o nouă metodă de furt. Mai mulți români au fost victimele lor de-a lungul timpului.

Hoții au inventat o nouă metodă de furt! Doi brașoveni, bărbat și femeie, s-au îmbogățit în mod necinstit prin metoda de furt „restaurantul”. Cei doi mergeau prin restaurantele de lux din Brașov, Bran, Predeal și Râșnov. Oamenii își dădeau seama că au fost jefuiți abia când trebuiau să achite nota de plată.

Cei doi intrau în restaurantele de lux și se așezau la masă, fără a comanda ceva. Le spuneau chelnerilor că așteaptă pe cineva și vor comanda în momentul în care vor veni și prietenii lor. În acest timp, ei erau foarte atenți la orice mișcare.

La un moment dat, se prefăceau că au scăpat ceva pe jos. Profitând de neatenția oamenilor, furau ce găseau prin buzunarele hainelor lor, lăsate pe spătarul scaunelor. Dacă nu găseau nimic valoros, le cereau chelnerilor să îi mute la altă masă, sub pretextul că au fost anunțați că vor mai veni prieteni de-ai lor la acel local și au nevoie de o masă mai mare.

Victimele lor au depus plângere la poliția locală. Hoții au fost identificați cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul și-a recunoscut vina și a vrut să înapoieze o parte din banii furați, însă femeia a zis că nu știa ce făcea partenerul ei.

Cei doi au fost condamnați la închisoare cu suspendare sub acuzația de furt, respectiv complicitate la furt. Au fost obligați și să presteze câte 80 de zile de muncă în folosul comunității, relatează Adevărul.

Nu răspunde la aceste numere de telefon! Te sună hoții

Nu răspunde la aceste numere de telefon! Hoții se folosesc de anumite numere de telefon pentru a înșela oamenii. Escrocii se dau drept rudele victimelor pentru a le fura banii. Alte ori, îi mint pe oameni că au câștigat la loterie sau că nu și-au plătit factura la energie electrică.

Mai mult, escrocii folosesc mai nou şi inteligenţa artificială. Cu ajutorul acesteia, pot imita vocile unor persoane cunoscute sau chiar rude pentru a vă păcăli mai uşor.

Atenție! Majoritatea apelurilor spam și sunt primite de pe liniile fixe, potrivit HNA. Dacă primiți apeluri de la aceste numere de telefon, NU răspundeți și blocați-l rapid:

– 040756748009, număr fix din Hamburg, Germania;
– 03025555-45, telefon fix din Berlin, Germania;
– +390409899154, ​​telefon fix din Trieste, Italia;
– 03025555-463, rețea fixă ​​din Berlin, Germania;
– 01627361698, serviciu de telefonie mobilă din Germania;
– 0208306730, telefon fix din Oberhausen, Germania;
– 03025555-462, telefon fix din Berlin, Germania;
– 08001144661, număr gratuit din Germania;
– 03025555-454, rețea fixă ​​din Berlin, Germania;
– +436646329056, telefon mobil din Austria.

Related posts

Elena Udrea, mesaj de la Târgșor. Fiica sa împlinește 5 ani

econtext

Găugăuzii anunță de la Moscova că au făcut un front de opoziție împotriva „românizării” Moldovei

econtext

Volodimir Zelenski va vizita România, spune premierul Ucrainei, fără a da mai multe detalii

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More