16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Imagini de la nunta Anei, fiica lui Mircea Geoană. Petrecea a durat trei zile și trei nopți

Fiica lui Mircea Geoană s-a căsătorit. Tânăra a avut o nuntă desprinse din basme, care a durat trei zile și trei nopți. Petrecea a avut loc la Veneția, într-un cadru special, iar rochia Anei a făcut senzație. Gestul făcut de mire a fost o declarație cu privire la țara de unde provine proaspăta sa soție.

Mircea Geoană a fost socru mic. Ana, fiica secretarului general adjunct al NATO, s-a căsătorit cu Garrett Cayton, nepotul unui milionar american de origine poloneză. Marele eveniment a avut loc la Veneția, iar nunta a durat ca în basme, trei zile și trei nopți.

Invitații cuplului au fost cazați la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Veneția. Evenimentul a avut loc în weekendul 25-27 august și a costat peste două milioane de euro. Nunta fiicei lui Mircea Goană a avut loc într-o perioadă extrem de aglomerată, cu câteva zile înainte de începerea Festivalului de Film de la Veneția.

Evenimentul a fost unul unic, iar meniul a avut accente românești. Printre delicatese, invitații au servit și mămăligă. Chiar dacă nunta a avut loc la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Veneția, fiica lui Mircea Geoană nu a renunțat la preparatele tradiționale românești.

Fiica

Ginerele lui Mircea Geoană, moment de senzație în noaptea nunții

Garrett Cayton a luat prin surprindere invitații cu apariția sa. În mijlocul petrecerii, tânărul a fluturat steagul României, semn că îmbrățișează cultura și credințele soției sale.

Fiica

Ana și Garrett au ales să poarte ținute simple, dar elegante. Fiica lui Mircea Geoană a avut o rochie albă, fără detalii. Soțul ei a ales un costul la fel de simplu, compus dintr-un frac alb și pantaloni negri.

La marele eveniment au participat invitații unul și unul. Vedete din showbiz-ul românesc și internațional, alături de figuri politice și oameni de afaceri, au umplut sălile luxoase ale
Hotelului Cipriani.

Fiica

Cine este soțul Anei Geoană

Garrett Cayton provine dintr-o familie care este destul de mediatizată peste hotare. Tatăl său deține compania Audio Command Systems și este un antreprenor de succes. În 2019, mama și mătușa lui au făcut o donație de 10 milioane de dolari. Acești bani au fost acordați pentru a înființa Jona Goldrich Center pentru pacienții cu Alzheimer, la Institutul Cedars Sinai din Los Angeles.

Nici Ana nu provine dintr-o familie oarecare. Mircea Geoană este un politician de succes. A fost președintele Senatului între anii 2008 și 2011, a condus PSD în perioada 2005-2010 și a fost și ministru de Externe. Acum el ocupă funcția de secretar general adjunct al NATO.

Related posts

ANM: Vremea se încălzește de miercuri. Scăpăm de ger, dar vin ploile

econtext

Iohannis: „Realitatea este că spaţiul Schengen nu mai funcţionează şi aproape că nu mai există”

econtext

Vremea caldă se menține. Prognoza meteo pentru miercuri

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix