17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

În minivacanța de Sfântă Mărie Muzeul Antipa va avea program special de vizitare

Pentru cei interesați să exploreze Muzeul Antipa în timpul mini-vacanței de Sfânta Maria, este important de menționat că acesta va avea un program special de vizitare în zilele de 14 și 15 august. Echipa muzeului a comunicat orarul de deschidere pentru aceste zile.

Programul special de vizitare al Muzeului Antipa în zilele de 14 și 15 august 2023, declară reprezentanții muzeului într-un comunicat.

În cadrul mini-vacanței de Sfânta Maria din anul 2023, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” are un program special de vizitare pe 14 și 15 august. Aceasta va fi deschis între orele 10:00 și 20:00, cu ultimul acces permis la ora 19:00.

De asemenea, cei interesați să exploreze expoziția temporară cu fluturi exotici vii trebuie să țină cont că aceasta poate fi vizitată în intervalul orar 10:00 – 18:00, cu ultimul acces permis la ora 17:30. Reprezentanții muzeului subliniază că, în această perioadă, vizitatorii pot admira o serie de expoziții temporare interesante:

  • „Expoziția de fluturi exotici vii”;
  • „Creaturi ascunse”;
  • „Peste mări și zări. De la astrolab la sextant”;
  • „Antipa și Racoviță – exploratori de poveste”.

Vă așteptăm cu mult drag să ne vizitați!, au spus aceștia.

Miercuri, pe data de 9 august, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” își invită vizitatorii de toate vârstele să participe la evenimentul intitulat „Cișmigiu sub lupă”. Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Splendor Hortus”, derulat de către Direcția de Mediu din Primăria Capitalei.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 10:00 – 14:00 și se va desfășura lângă Foișorul din Parcul Cișmigiu.

De la ora 10:00 până la ora 14:00, cercetătorii muzeului vor dezvălui secrete ale vietăților din Parcul Cișmigiu și detalii ale biodiversității urbane, precizează reprezentanții muzeului.

La orele 10:00, 12:00 și 14:00, experții muzeului au pregătit atelierele intitulate „Descoperă lumea fluturilor” pentru cei mici. Accesul la aceste ateliere este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Related posts

Piața imobiliară. Creșteri record la chirii

econtext

CRIZA CORONAVIRUS: OMV Petrom estimează o scădere a cererii de carburanţi cu 45% în al doilea trimestru

Axinte Dan

România, prima țară NATO, care primește rachete anti-aeriene de ultimă generație

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More