17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

În weekendul 20-22 octombrie se desfășoară Titan Pumpkin Fest

În acest weekend, locuitorii din București sunt invitați să participe la Titan Pumpkin Fest, un eveniment ce va avea loc în Parcul Titan, care combină tradițiile românești de toamnă cu celebrarea Halloween-ului, o sărbătoare iubită mai ales de copii.

Titan Pumpkin Fest se va desfășura în perioada 20 – 22 octombrie 2023, la Parcul Titan, cu următorul program:

 • Vineri, 20 octombrie: între orele 14:00 – 20:00,
 • Sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie: între orele 10:00 – 20:00.

Evenimentul se va desfășura în zona scenei de lângă Lacul IOR și va oferi o varietate de activități organizate în trei zone distincte:

 1. Zona atelierelor creative.
 2. Zona de spectacole.
 3. Zona expozițională dedicată designerilor și artizanilor.

În zona atelierelor creative, se va desfășura un maraton de sculptat și decorat dovleci. Pe lângă aceasta, vor fi disponibile și alte activități pentru toate vârstele, inclusiv:

 • Reciclare creativă – crearea de măști cu motive tradiționale românești.
 • Reciclarea PET-urilor și transformarea lor în jucării.
 • Pictură pe ceramică și desene pe nisip.
 • Face painting cu modele specifice sărbătorii Halloween.
 • Tatuaje cu henna și codițe colorate cu împletituri.
 • Design textil cu pictură cu motive tradiționale românești.
 • Modelare slime.

De asemenea, evenimentul va include o paradă de costume pentru copii, care își vor putea prezenta ținutele înfricoșătoare pentru Halloween pe scena mare din Titan, sâmbătă și duminică, începând cu ora 16:00. De asemenea, vizitatorii se vor putea bucura de flashmob-uri susținute de copii și adulți de la diverse școli de dans, conform anunțului făcut de Primăria Sectorului 3.

„Festivalul dovlecilor este prilej de sărbătoare pentru cei de toate vârstele, care vor să se distreze nu numai la ateliere, dar și prin dans și muzică. Aceștia vor putea participa, în zona scenei, la “dansuri ale vrăjitoarelor”.

În weekend, atmosfera din cadrul evenimentului va fi animată de DJ Vasile și Marinov, în timp ce serile vor fi pline de energie cu prestațiile formațiilor We Singing Colors și Corina Sîrghi.

Pe lângă activitățile interesante oferite în Parcul Titan, bucureștenii vor avea oportunitatea de a admira și achiziționa produsele create de designeri și artizani români prezenți la eveniment. În zona expozițională, vizitatorii vor putea găsi o gamă variată de produse, cum ar fi bijuterii și accesorii, îmbrăcăminte, produse pe bază de lavandă, obiecte fabricate prin imprimare 3D, cărți pentru copii și jucării, produse cosmetice și alte articole handmade.

Titan Pumpkin Fest este un proiect dezvoltat de Asociația Creative Arts, iar organizarea sa a fost posibilă grație sprijinului financiar acordat de Primăria Sectorului 3 din bugetul local. Intrarea la eveniment este gratuită.

Related posts

Patronii azilelor groazei rămân în arest preventiv, a hotărât Curtea de Apel. Decizia e definitivă

econtext

S-a aflat adevărul despre Cristian Cioacă! Fosta sa iubită a recunoscut totul

econtext

„Regalul de Gimnastică”, cel mai mare eveniment internațional sportiv organizat de Federația de Gimnastică în România, va avea loc la București

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More