19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

În weekendul 22-23 iulie, bucureștenii sunt așteptați în Parcul Natural Văcărești, la o serie de evenimente organizate în mijlocul naturii

În cadrul programului „Vara Verde”, bucureștenii și nu numai sunt invitați să participe la o serie de evenimente desfășurate în Parcul Natural Văcărești. În weekendul 22-23 iulie 2023, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de tururi ghidate tematice, spectacole de teatru de păpuși pentru copii, ateliere pentru seniori și copii, precum și cursuri de yoga.

Parcul Natural Văcărești este un parc urban deosebit, fiind primul din România și cel mai mare spațiu verde compact din București. Cu o suprafață de 183 de hectare, se află la doar 5 kilometri de centrul orașului.

Programul activităților organizate în acest weekend este următorul:

Sâmbătă – 22 iulie 2023:

Tur ghidat cu tema „În căutarea sunetelor de păsări” (ora 08:00) – Participanții vor căuta și observa speciile de păsări din Parcul Văcărești și vor afla informații interesante despre ele. Este o activitate potrivită pentru toate vârstele, având o durată de 2 ore și o distanță de 2 kilometri. Punctul de întâlnire este la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens, la ora 07:50. Limita de participare este de 70 de persoane, iar înscrierile pot fi făcute AICI.

Spectacol de teatru cu păpuși – „Șoriceii veseli” (ora 09:00) – Un spectacol distractiv pentru copii cu durata de 40 de minute. Punctul de întâlnire este la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens, la ora 08:30. Participarea este limitată la 60 de persoane, iar înscrierile se fac AICI.

Atelier de pictură pentru seniori (ora 08:30) – Seniorii vor avea oportunitatea să picteze un peisaj din Parcul Văcărești sub îndrumarea unui profesor de pictură și vor învăța despre cromatică. Atelierul are o durată de 2 ore și 30 de minute și se va desfășura la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens, începând cu ora 08:30. Limita de participare este de 20 de persoane, iar înscrierile se fac AICI.

Curs de yoga (ora 08:30) – O sesiune de yoga care va aduce relaxare și echilibru. Cursul are loc la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens, începând cu ora 08:30. Participarea nu este limitată, iar cei interesați nu trebuie să se înscrie în prealabil.

Evenimentele din cadrul programului „Vara Verde” se vor desfășura într-o atmosferă relaxantă și plăcută, iar participarea este gratuită pentru toți cei dornici să petreacă timp în mijlocul naturii în Parcul Natural Văcărești.

În cadrul acestui atelier, în mijlocul naturii, îți regăsești liniștea interioară, echilibrul și respiri bucurie și poftă de viață!

  1. Cursul de yoga are o durată de o oră și se desfășoară la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita de participare este de 35 de persoane, iar înscrierile se fac AICI.
  2. Spectacol de teatru cu păpuși – „Fata bună și fata cea rea” (ora 09:00) – Spectacolul are o durată de 40 de minute și locul de întâlnire este la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens, la ora 08:30. Participarea este limitată la 60 de persoane, iar înscrierile se fac AICI.
  3. Atelier de creație pentru copii – Ateliere de arici (ora 09:50) – Cei mici vor confecționa arici din diferite materiale, iar creațiile pot fi luate acasă ca amintire. Atelierul are o durată de 40 de minute și se poate participa direct de la spectacolul de teatru cu păpuși sau la ora 09:50, la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens. Limita de participanți este de 60 de persoane, iar înscrierile se fac AICI.
  4. Ateliere de educație ecologică prin teatru – pentru cei mici (ora 09:30) – Copiii vor învăța despre protejarea mediului și conservarea biodiversității, prin jocuri și exerciții de educație. Atelierul are o durată de o oră și jumătate și locul de întâlnire este la intrarea dinspre blocurile Asmita Gardens, la ora 09:30. Limita de participanți este de 30 de persoane, iar înscrierile se fac AICI.

Related posts

Vlad Obu, încătușat marți dimineață în trafic de mascați

econtext

Azilele groazei – De ce nu îi demite Marcel Ciolacu pe Gabriela Firea și Marius Budăi?

econtext

Atenție! Se repară străzi și trotuare în Sectorul 2 al Capitalei

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix