14.8 C
București
15 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Încă o veste tristă pentru Anda Adam! Artista pierde din nou!

Este o nouă „lovitură” pentru Anda Adam! Cântăreața a vrut să „desfacă” contractul, după ce a fost evacuată din imobilul care locuia ilegal. La jumătatea anului 2022, artista a primit un ordin de evacuare din casa din Bragadiru. CANCAN.RO vă arată, în exclusivitate, noile informații referitoare la situația în care se află, acum, Anda Adam!

În luna octombrie 2022, Anda Adam avea să primească o comunicare din partea Tribunalului Ilfov. Cântăreața în vârstă de 42 de ani trebuia să plătească, în termen de 10 zile de la primirea comunicării respective, taxa de timbru, sub sancțiunea anulării cererii. La o lună de la primirea comunicării, Anda Adam (reclamanta) a formulat o cerere de reexaminare împotriva modului de stabilire a taxei judiciare de timbru. În data de 17 noiembrie 2022, Tribunalul Ilfov respingea cererea. Având în vedere fapul că reclamanta nu a depus dovada achitării taxei de timbru, cererea de chemare în judecată a fost anulată.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, avocatul Adrian Cuculis a explicat această speță.

„Anda Adam pierde din nou. După ce a fost evacuată din imobilul pe care îl ocupa în mod nelegal, aceasta s-a hotărât să “desfacă” contractul și să-și dovedească nevinovăția. Doar că de la a vrea la a face e cale lungă în instanță și, pentru că acțiunea a fost făcută, să îi spunem în mod incomplet, instanța i-a anulat cererea. Mai pe scurt, nu și-a plătit nici aici taxele (de timbru). Reamintesc că la jumătatea anului trecut am obținut definitiv evacuarea acesteia din imobil”, ne-a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Casa din care Anda Adam a fost evacuată ar fi trebuit să fie un cadou pentru mama sa

În cadrul unui interviu, Anda Adam mărturisea faptul că nu ar fi fost evacuată din imobilul din Bragadiru, ci ar fi plecat de bunăvoie. Artista susține că a plătit un avans pentru locuința aceea, însă fără a fi întocmite acte. Iar, atunci când ar fi vrut să cumpere casa, proprietarii s-ar fi răzgândit. Se apuce și de renovări. În plus, susținea cântăreața la jumătatea anului trecut, casa ar fi fost un cadou pentru mama ei care este plecată din țară, de ani buni.

Related posts

Trotuarul nordic al Bulevardului Drumul Taberei va fi transformat într-o zonă de promenadă

econtext

Reuters: Viktor Orban reia, în România, atacurile la adresa UE: „Respinge moştenirea creştină şi desfăşoară o ofensivă LGBTQ”

econtext

Anunţul nopţii despre Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Nu se aștepta nimeni

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More