21.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Începe programul de asfaltare pe mai multe străzi din Sectorul 1 al Capitalei

Clotilde Armand a comunicat pe pagina sa de Facebook că pe cele 10 străzi unde urmează să înceapă lucrările de reparații, nu s-au efectuat reparații de aproximativ 15 ani. Aceste artere se află într-o stare avansată de degradare. Străzile în cauză sunt:

 1. Berca
 2. Biborțeni
 3. Zăpada Mieilor
 4. Cărbunarilor
 5. Heliului
 6. Simeria
 7. Trifești
 8. Văliug
 9. Zeletin
 10. Drumul Nicolae Șuțu

Primarul a menționat că lucrările de modernizare au fost deja demarate pe străzile Simeria și Văliug încă de săptămâna trecută.

Am cerut firmelor care execută lucrările atât promptitudine în execuție, cât și respectarea standardelor de calitate. O să mă asigur personal că aceștia vor respecta graficul de execuție și vor face lucrări de asfaltare la cele mai înalte standarde.

În viitorul apropiat, vor începe lucrările de reabilitare și modernizare pe alte patru străzi din Sectorul 1. Acestea sunt:

 1. Bujorului
 2. Nuferilor
 3. Elena Pleșoianu
 4. Dumitru Zosima

Aceste străzi fac parte dintr-un prim set de lucrări în cadrul unui program extins al Sectorului 1, care își propune să aducă toate străzile din sector la standardele unei capitale europene.

Pentru 159 de străzi, se află în desfășurare procesul de elaborare a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI). Aceste străzi necesită, în regim de urgență, lucrări de asfaltare și modernizare.

Investițiile care vor fi realizate nu se limitează doar la asfaltare, ci vizează și crearea unor condiții de viață și mediu adecvate pentru un oraș durabil, cu accent pe eficiență și economicitate. Proiectele includ:

 • Reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere a străzilor, a aleilor și a parcărilor.
 • Extinderea rețelelor publice de alimentare cu apă.
 • Extinderea rețelelor publice de canalizare în sistem divizor (canalizare menajeră și pluvială).
 • Amenajarea peisagistică și arhitecturală a spațiului urban (domeniul public), inclusiv intrările în blocurile de locuințe, zonele verzi din jurul blocurilor, spațiile verzi de-a lungul căilor de circulație și cursurilor de apă.

Related posts

Femeia peste care a căzut o altă femeie de la etajul 5 al unui bloc din București a murit

econtext

Cristian Piedone, ironie către Nicușor Dan: De câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci MILĂ!

econtext

Anunț pentru cei cu banii la saltea! Toată lumea trebuie să știe imediat

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix