10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Întâlnire a ofițerilor ruși în Energodar, surprinsă de o dronă. Trei salvări au cărat răniți

Întâlnire a ofițerilor ruși în Energodar, surprinsă de o dronă. Trei salvări au cărat răniți. Colonei din Ministerul de Interne al Rusiei au fost răniți.

Întâlnire a ofițerilor ruși în Energodar, surprinsă de o dronă. Trei salvări au cărat răniți. Atacul a avut loc în timpul întâlnirii poliției administrației rusești în orașul ocupat Enerhodar, regiunea Zaporojie.

Întâlnire a ofițerilor ruși în Energodar, surprinsă de o dronă. Trei salvări au cărat răniți

Colonelul Pavel Cesanov de la Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei și subalternii săi au suferit numeroase răni, a informat Ministerul Apărării ucrainean, potrivit pravda.com.ua.

„La 18 august, în orașul Energodar ocupat temporar, a avut loc o întâlnire a șefilor poliției de ocupație locale. În jurul orei 09:23, în camera șefului poliției a răsunat o explozie puternică.”

Ca urmare, colonelul Pavel Cesanov de la Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei, adjunctul său operativ, șeful departamentului de investigații, șeful unității de serviciu și șefii unui număr de alte departamente au suferit numeroase răni.

Au fost duși de urgență la spital imediat după explozie.

Un videoclip postat de serviciile secrete ucrainene arată o dronă care lovește clădirea în care a avut loc întâlnirea.

Serviciile secrete de apărare ale Ucrainei au declarat că, după efectuarea examinării medicale a victimelor, au fost chemate de urgență trei ambulanțe din orașul ocupat Melitopol.

De la Melitopol, răniții au fost preluați de elicoptere militare pentru a fi duși în Rusia.

Serviciul de Informații pentru Apărare a adăugat că, pe lângă departamentul de poliție, care se afla în clădire, acolo mai era și personal militar rus.

În urma exploziei, clădirea a fost avariată, iar incendiul a cuprins etajele trei până la cinci.

Related posts

Joe Biden îl numește „dictator” pe Xi Jinping după întâlnirea „constructivă și productivă”. Cum a răspuns Beijingul

econtext

Aproape 1.600 de oameni au murit în Israel şi Gaza. Hamas refuză deocamdată negocierile

econtext

Marina SUA, prima navă de război în Strâmtoarea Taiwan, după alegerile de la Taipei

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More