10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Ion Simion, proprietarul Confind, devine subcontractor pentru industria de armament

Antreprenorul Ioan Simion, proprietarul companiei Confind și al spitalului privat Sanconfind din Câmpina, vrea să intre în zona de producție de bunuri necesare forțelor armate și se asociază cu producătorul de armament Romarm, deținut de stat.

Confind: colaborare cu industria de echipament militar

În acest sens, Confind a investit 1,2 milioane de euro în achiziția unor echipamente. În prima fază, Confind va activa ca suncontractor în domeniul livrării de produse, echipamente și piese de schimb.

„Cred că afacerea va creşte în zona asta”, a declarat Simion.

Confind, firmă înființată în urmă cu 32 de ani, activează cu precădere în zona de echipamente petroliere. Printre clienții companiei se numără OMV, Petrom, Romgaz sau ExpertPetroleum.

Anul trecut, Confind a avut o cifră de afaceri de aproape 56 milioane de euro, față de 37,3 milioane de euro în 2021. Pentru acest an, compania previzionează un rulaj de 55,9 milioane de euro.

Citeste mai mult pe: informateca.ro

Related posts

Expoziția-eveniment „Universul lui Salvador Dali” va putea fi vizitată, pentru prima dată în București

econtext

Protestele bagă discordie în coaliție. Liberalii îl acuză pe Marcel Ciolacu

econtext

Protest în Capitală. Sindicaliștii din Sănătate, nemulțumiți de salarii: „Guvernanţii trebuie să înţeleagă că nu pot negocia”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More