20.1 C
București
14 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Ion Simion, proprietarul Confind, devine subcontractor pentru industria de armament

Antreprenorul Ioan Simion, proprietarul companiei Confind și al spitalului privat Sanconfind din Câmpina, vrea să intre în zona de producție de bunuri necesare forțelor armate și se asociază cu producătorul de armament Romarm, deținut de stat.

Confind: colaborare cu industria de echipament militar

În acest sens, Confind a investit 1,2 milioane de euro în achiziția unor echipamente. În prima fază, Confind va activa ca suncontractor în domeniul livrării de produse, echipamente și piese de schimb.

„Cred că afacerea va creşte în zona asta”, a declarat Simion.

Confind, firmă înființată în urmă cu 32 de ani, activează cu precădere în zona de echipamente petroliere. Printre clienții companiei se numără OMV, Petrom, Romgaz sau ExpertPetroleum.

Anul trecut, Confind a avut o cifră de afaceri de aproape 56 milioane de euro, față de 37,3 milioane de euro în 2021. Pentru acest an, compania previzionează un rulaj de 55,9 milioane de euro.

Citeste mai mult pe: informateca.ro

Related posts

Românii care au acest obiect în casă riscă să ajungă la închisoare

econtext

România spionată de China chiar în baza militară de la Deveselu. Ce metodă folosește?

econtext

Orban îl susține pe Iohannis pentru șefia NATO: Trebuie condus de un om în care putem avea încredere

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix