28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Irina Tănase a dat marea veste. Liviu Dragnea nu ar fi vrut să audă așa ceva

Irina Tănase a fost timp de aproximativ opt ani într-o relație cu Liviu Dragnea. Deși părea că lucrurile între ei merg bine și mai tânăra parteneră îl susține pe fostul lider PSD, despărțirea a apărut brusc. Tânăra și-a refăcut viața după separarea de fostul lider politic, iar acum este într-o relație cu un bărbat potent financiar.

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, și-a refăcut viața după despărțirea de fostul lider politic. Tânăra este acum într-o relație cu un om de afaceri, cu 23 de ani mai în vârstă decât ea. Vârsta nu pare să fie un obstacol în calea poveștii lor de iubire, mai ales că Irina nu este la prima relație cu un bărbat mult mai mare decât ea.

Noul iubit al Irinei Tănase este Roger El Akoury, fostul proprietar al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al companiei farmaceutice AD Pharma. De asemenea, el este co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Originar din Liban, Roger El Akoury, în vârstă de 53 de ani, a avut relații cu mai multe femei celebre din România, printre care și Anna Lesko, potrivit Capital.

Noua relație a Irinei Tănase, de la speculație la adevăr

Înainte de a fi într-o relație cu afaceristul libanez, Irina Tănase a fost timp de opt ani într-o relație cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD. Atunci când aceștia s-au despărțit, în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora Irina l-ar fi înșelat cu Roger El Akoury. Aceste zvonuri nu au putut fi confirmate cu certitudine, însă ele au fost motivul despărțirii dintre fostul lider politic și mai tânăra sa iubită.

„Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment.

Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații”, spunea acum ceva vreme Irina Tănase.

Irina Tănase

Irina Tănase susține că nu l-a înșelat pe Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea au fost împreună timp de opt ani, dar relația lor s-a încheiat atunci când au apărut zvonuri privind o presupusă infidelitate. Despărțirea a fost un moment dureros pentru Irina, care a vorbit despre povestea lor atunci când s-a produs separarea.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă”, spunea, la acea vreme, Irina Tănase.

Related posts

Vremea azi, 24 martie. Se răcește în cea mai mare parte a țării. Zonele în care vor predomina ninsorile

econtext

Livrarea celor 32 de avioane F-35 către România, întârziată. SUA anunță probleme cu tehnologia

econtext

Primăria Sectorului 1 va amenaja zone de promenadă pe malul lacului Băneasa

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix