5 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL

Italy & Romania: Building together – Health Infrastructure, evenimetul care a unit cele două țări pentru infrastructura spitalicească

Au sosit la București 20 dintre cele mai importante firme italiene din domeniul infrastructurii, cu experiență în sectorul sanitar, pentru a evalua noi oportunități de colaborare cu companii din România.

3 zile de întâlniri cu autorități, companii  și asociații de specialitate din România, pentru relansarea și dezvoltarea sectorului medical romanesc.

“Italy & Romania: Building Together-Health Infrastructure”

Conferința de follow-up a misiunii 2022 pentru infrastructuri ICE-OICE-ANCE-ANIE în România, intitulată “Italy & Romania: Building Together-Health Infrastructure”, care s-a desfășurat la București, a fost organizată de ITA – Agenția Italiană de Comerț Exterior, cu coordonarea Ambasadei Italiei la București, în colaborare cu Camera de Comerț Italiană pentru România și Confindustria România.

Evenimentul a reunit specialiști, autorități române și italiene, dar și companii interesate în construcția și reconstrucția unor infrastructuri de importanță vitală pentru sectorul sanitar în România. Douăzeci de companii italiene, o parte din ele deja operative în România, au purtat un dialog deschis cu societățile si asociațiile românești active în domeniul structurilor sanitare.

Delegația italiană a fost condusă de Vincenzo Ercole Salazar Sarsfield – Coordonatorul pentru promovarea în străinătate a sectorului infrastructuri și mari proiecte, din cadrul Ministerului Italian pentru Afaceri Externe și Cooperare Internațională, și coordonată de asociațiile italiene de referință, ANCE – Asociația Italiană a Societăților de Construcție, OICE – Asociația Organizațiilor Italiene de Inginerie, Design, Arhitectură și Consiliere Tehnico-Economică și ANIE – Federația Italiană a Companiilor din Sectorul Electronic și Electrotehnic.

Citeste mai mult pe informateca.ro

Related posts

Veste excelentă: Piaţa de capital din România promovează la statutul de piață emergentă

Vlad-Tătaru Andreea

Eduard Hellvig, dezvăluiri din interiorul SRI. Cum își descrie foștii colegi

econtext

Remus Pricopie, Rector SNSPA: „Rolul de voce politică a lui Putin la Bucureşti e interpretat de AUR, George Simion şi Diana Şoşoacă”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More