8.4 C
București
27 martie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Iubita lui Andrew Tate în fața verdictului! Rămâne sau scapă de arest preventiv?!

Femeia care l-a vrăjit pe Andrew Tate, ajunge în fața magistraților. Georgiana Naghel află astăzi dacă va scăpa de arest preventiv. Avocatul locotenentei lui Tate a cerut plasarea ei în arest la domiciliu pe cautiune, scrie realitatea.net.

Georgiana Naghel se afla deja in fata judectorilor de la Tribunalul Bucuresti. Chiar in aceste momente sunt analizete cererile formulate de avocatul acesteia privind amplasarea ei in arest la domiciliu sub cautiune.

Scenariile care se contureaza in acest moment nu sunt cele mai favorabile, asta si daca ne uitamc e s-a intamplat zilele trecute cu Tristan, dar si cu Luana Radu, fosta politista.

Acestia au formulat cereri pentru eliberare, insa am vazut ca judecatorii le-au respins.

Reamintim că fraţii Tate au fot reținuți pe 28 decembrie 2022. Ulterior, cei doi milionari britanici au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane și viol.

Related posts

Tone de peşte stricat au ajuns în farfuriile românilor. Era spălat cu oţet, apoi era vândut ca fiind peşte proaspăt

Axinte Dan

Ziua și scandalul la Survivor! „să-și caute de treaba ei”

Cazaban Emilia

Djokovic s-a calificat în finala Australian Open! Grecul Tsitsipas îi va ține piept!

Moise Lidia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More