10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Joi, 13 iulie 2023, se va face curățenie generală pe Bulevardul Ferdinand I, pe sensul de mers dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Pache Protopopescu

Primăria Sectorului 2 a anunțat că va continua curățenia generală pe celălalt sens de mers al Bulevardului Ferdinand I în data de 13 iulie. Intervalul orar în care vor avea loc intervențiile pentru igienizarea zonei a fost comunicat de administrația sectorului. Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, Primăria Sectorului 2 a informat că curățenia generală va avea loc între orele 10:00 și 17:00 pe Bulevardul Ferdinand I, pe sensul de mers dinspre Șos. Mihai Bravu către Bd. Pache Protopopescu.

Administrația sectorului a reamintit că celălalt sens de deplasare, dinspre Bd. Pache Protopopescu către Șos. Mihai Bravu, a fost deja spălat și curățat acum o săptămână. Primăria Sectorului 2 a transmis și următoarele informații:

Pentru că acţionăm mecanizat, cu utilaje, curăţând până la bordură şi pe trotuare, avem rugămintea ca în intervalul orar menţionat să nu lăsaţi maşinile parcate în zonă.
Vă rugăm să distribuiţi anunţul pentru a ajunge la cât mai multe persoane care deţin maşini şi locuiesc în zona Bd. Ferdinand I.

Primăria Sectorului 2 a informat recent că au fost demarate lucrări de reparații ale străzilor și trotuarelor în vederea asigurării standardelor de siguranță pentru locuitori.

Pe data de 10 iulie 2023, Primăria a anunțat începerea lucrărilor de reparații ale trotuarelor de pe Bulevardul Lacul Tei, o arteră importantă din sector. Trotuarele de aici prezintă numeroase gropi care reprezintă un pericol pentru siguranța pietonilor.

Iată mesajul transmis de administrația publică:

⛏ Din aproape în aproape, schimbăm fața Sectorului 2. Zilele trecute am început asfaltarea trotuarelor de pe Bulevardul Lacul Tei.
Totul pentru siguranța și confortul locuitorilor Sectorului 2.

Cu toate acestea, Primăria Sectorului 2 nu a oferit informații cu privire la durata estimată pentru finalizarea lucrărilor pe această porțiune de drum.

De asemenea, Bulevardul Lacul Tei a fost inclus în programul de curățenie generală. La mijlocul lunii iunie, au fost utilizate utilaje speciale pentru igienizarea și spălarea părții carosabile.

Related posts

Se spală și se mătură Șoseaua Pantelimon. Nu parcați pe trotuar!

econtext

Hackerii nord-coreeni au spart serverele unui mare producător rusesc de rachete

econtext

„Aveam un onorariu uriaș”. Adevăratul motiv pentru care Dan Negru a plecat de la Antena 1!

Nemeșan Iulian

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More