33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Kievul, sub asediu. Atacuri cu rachete rusești „Kinjal” în Capitala Ucrainei, joi dimineață

Kievul, sub asediu. Atacuri cu rachete rusești „Kinjal” în Capitala Ucrainei, joi dimineață. Mai multe explozii au fost auzite joi dimineaţă în centrul capitalei Kiev după o alertă aeriană de rachete şi drone lansate de Rusia

Kievul, sub asediu. În jur de zece explozii puternice s-au auzit începând cu ora 05:00 (03:00 GMT), precum şi tiruri ale apărării antiaeriene.

Kievul, sub asediu. Atacuri cu rachete rusești „Kinjal” în Capitala Ucrainei, joi dimineață

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a raportat într-un mesaj pe Telegram că resturi de rachete au căzut în anumite cartiere ale capitalei, în special asupra unei „clădiri rezidenţiale”, unei grădinițe. De asemenea mai multe „maşini sunt în flăcări”.

Populația a fost avertizată să nu părăsească adăposturile. Sute de ucraineni s-au grăbit să ajungă în adăposturi sau în gurile de metrou.

În districtul Podilskyi din capitală, s-a înregistrat că fragmente de rachetă au căzut pe teritoriul uneia dintre întreprinderi.

În districtul Podilsk, resturi de rachetă au căzut pe teritoriul unei alte întreprinderi.

La ora 5:00, Forțele Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene au raportat lansarea de rachete Kh-47M2 „Kinjal” în direcția Kievului.

La ora 5:06 a.m., s-a aflat despre lansări repetate de rachete Kh-47M2 „Kinzhal” în direcția Kievului.

La ora 5:42 a.m. s-a aflat că acoperișul unei clădiri rezidențiale a luat foc în districtul Podilsk. Salvatorii se îndreaptă spre locul incendiului.

În jurul orei 6:00, Klitschko a raportat că ferestrele a două clădiri de nouă etaje au fost sparte de o undă de șoc în districtul Svyatoshyn din capitală.

Până la această oră se cunoaște faptul că cel puțin 10 persoane au fost rănite în atacurile rusești, precizează primaul Kievului Vitaliy Klitschko. Dintre acestea șase persoane au fost rănite în districtul Shevchenkiv din capitală. Patru – în Svyatoshynsk.

Related posts

Soldații ruşii se predau armatei ucrainene. Motivul: atitudinea inumană a comandanţilor

econtext

„Pe bună dreptate, Putin nu este de acord”. Recep Erdogan a dezvăluit ce condiții are președintele Rusiei pentru Ucraina

econtext

Rusia a pierdut Al Treilea Război Mondial! Anunțul venit chiar acum de la Kremlin

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix