0.9 C
București
11 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Kim Kardashian a spart 200.000 de euro pe un colier! L-a purtat și Prinșesa Diana!

Kim Kardashian a achiziționat un colier ce a fost purtat în trecut de o singură persoană: Prințesa Diana, potrivit unica.ro.

Vedeta americană își mărește colecția de bijuterii. Kim a decis să achiziționeze un cunoscut colier cu cruce, ce a fost purtat de Prințesa de Wales.

Kim Kardashian a achiziționat un colier ce a fost purtat de Prințesa Diana Superba bijuterie cu diamante a fost vândută la licitație pentru suma de 200.000 de dolari, potrivit Hola!.

Prințesa Diana a purtat această bijuterie în anul 1987, la o gală caritabilă de la Londra și a fost împrumutată de regretata prințesă special pentru acel eveniment. Nu este pentru prima dată când Kim Kardashian cumpără bijuterii ce le-au aparținut altor vedete. Starul de televiziune mai are în colecția sa bijuterii ce au aparținut unor nume mari precum Michael Jackson, Elizabeth Taylor și Jackie O. Kim Kardashian are o atracție pentru piesele istorice. Aceasta a purtat rochia iconică a lui Marilyn Monroe la Met Gala, stârmnind controverse în mediul online, dar și printre criticii de modă.

Povestea colierului de 200.000 de dolari

Colierul cu diamante ce are o uriașă cruce a ajuns la gâtul unei singure persoane: Prințesa Diana.

Bijuteria este cunoscută sub numele de Crucea Attallah și a fost descrisă de Vogue ca fiind una dintre cele mai neobișnuite bijuterii purtate de Prințesa de Wales la acea vreme. Ramsay Attallah a vorbit în trecut de această bijuterie ce a fost deținută în trecut de tatăl său, Naim Attallah. „În copilărie, întotdeauna o aveam pe masă, de Crăciun. Dar niciodată nu a fost purtată de nimeni, doar de Diana și nu a mai fost văzută în public după moartea acesteia”, a spus Attallah pentru sursa citată.

Colierul a fost deținut de casa de licitații, iar apoi a ajuns în posesia lui Kim Kardashian, cea care a câștigat licitația, oferind pentru el suma de 200.000 de dolari.

Related posts

Robert Negoiță și-a început săptămâna cu un live pe Facebook din zona Brățării

econtext

Puiu Popoviciu a aflat decizia definitivă a Curții Supreme din Marea Britanie

econtext

ANM a emis atenționări Cod Galben de vânt, viscol și ninsori în aproape jumătate de țară

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More