33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Klaus Iohannis se pensionează. Cine îi poate lua locul

Klaus Iohannis a fost profesor de Fizică de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” timp de aproximativ 27 de ani. Postul este acum liber și poate fi ocupat de un alt profesor titular. Președintele României a depus cererea de pensionare.

Klaus Iohannis se pensionează. Postul de profesor, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă și poate fi ocupat de un titular. După o perioadă de aproximativ 27 de ani în care postul a fost rezervat, acesta s-a eliberat pentru că președintele României a depus cerere de pensionare.

Marți, 30 aprilie 2024, a fost publicată lista posturilor disponibile pentru titularizare în județul Sibiu. Printre acestea se află și unul dintre posturile de profesor pentru disciplina Fizică de la Colegiul Brukenthal din Sibiu.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis se pensionează.

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu confirmă decizia lui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Constantin Dincă, a clarificat pentru Ora de Sibiu că președintele României și-a depus cererea de pensionare pentru poziția de profesor de fizică, invocând limita de vârstă. Astfel, postul vacant ar putea fi cel al lui Klaus Iohannis.

„Colegiul Brukenthal a scos la concurs catedra de fizică, asta însemnând că tot ce e posibil să fie catedra domnului președinte. Klaus Iohannis și-a depus cerere de pensionare pentru limită de vârstă. Ceilalți profesori care au catedră sunt tineri”, a spus Constantin Dincă.

Acest post este inclus în lista posturilor vacante pentru angajare pe o perioadă determinată de 4 ani și poate fi ocupat de un candidat cu definitivat, care trebuie să obțină o notă sau medie de cel puțin 7 la examenul de Titularizare.

Monika Hay, directorul Colegiului Național 1Samuel von Brukenthal”, nu a oferit detalii despre această situație. Ea a precizat că în fiecare an sunt scoase la concurs posturi, inclusiv pentru catedra de Fizică, informează oradesibiu.ro.

Related posts

Elena Udrea, mesaj de la Târgșor. Fiica sa împlinește 5 ani

econtext

România a testat arma de care se teme Putin. Cu ce s-a tras la malul mării?

econtext

Raport: Creșterea punctului de pensie cu 40% ar duce România în colaps. Ar crește deficitul bugetar în 2021 la peste 11% din PIB

Nemeșan Iulian

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix