0.9 C
București
11 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

La Survivor se ating cote alarmante de tensiuni! Jorge și Codruța, spulberați de propriile echipe!

Tensiunea și stresul au devenit din ce în ce mai greu de suportat la Survivor România, tocmai de aceea, concurenții au început să se certe tot mai tare. Jorge de la Faimoși și Codruța Began de la Războinici sunt cei doi care au atras atenția în ultima ediție difuzată pe Pro TV, potrivit cancan.ro.

Competiția poate fi destul de dificilă pentru unii dintre concurenții care au acceptat provocarea din Republica Dominicană. De această dată, Faimoșii și Războinicii par că vor să se întoarcă împotriva colegilor săi, lucru pe care Jorge și Codruța nu îl văd cu ochi prea buni.

Jorge, noua „victimă” a Faimoșilor

Jorge a devenit subiect de discuție în tabăra Faimoșilor, după ce Doc a explodat. Rapperul nu s-a mai abținut și a explicat care este realul motiv pentru care colegul său a reușit să obțină rezultate atât de bune la probele la care a participat.

„N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Am stat trei săptămâni bot în bot, ți-a zâmbit diavolul, i-ai zâmbit înapoi, eu nu mai pot să-i zâmbesc înapoi diavolului”, a declarat Doc.

Problemele nu au încetat aici, deoarece Jorge a fost vizat și de Vica Blochina, care s-a enervat pe colegul său. Artistul și-a dorit să le ofere și fetelor cocos, în timp ce fosta amantă a lui Victor Pițurcă l-a taxat dur.

„Ca de obicei, Jorge care vrea să pară foarte altfel decât e în realitate, a venit cu o propunere… El a spart un cocos, eu cred că în tot concursul ăsta a spart trei, din care doi i-a mâncat singur în colț”, a afirmat Faimoasa.

Războinicii dau de pământ cu Codruța Began

Nici la Războinici lucrurile nu sunt doar lapte și miere, iar eliminarea de săptămâna trecută a lăsat urme adânci. După ce s-a aflat de două ori în punctul de a fi eliminată, dar a fost salvată de votul publicului, Codruța a început să își schimbe atitudinea față de colegii săi.

Ultima eliminare le-a stricat puțin planurile Andreei Moromete și lui Andrei Krișan, care sperau ca Răzvan să rămână în competiție. Acum, însă, cei doi sunt nevoiți să se gândească la următoarele „victime” care ar putea fi eliminate, dacă pierd meciul pentru imunitate.

„Cred 100% că Codruța joacă un rol. A încercat deja de două ori o chestie și cu mine: mă înțeapă, mă împunge, după vine la mine, ne împăcam, e totul frumos și bine, după iar te înțeapă. Vreau să vadă oamenii, cum au fost și la Maria și au dat-o afară. Așa o să ne scoată pe rând. Eu cu Codruța nu vreau să mai am contact. Nu mai pun botul la vrăjeala ei”, a declarat Andreea Moromete.

Related posts

O clădire din București va fi consolidată printr-o metodă tehnică inovativă

econtext

Exclusiv! Adio, reorganizare? J. Hahn, comisarul european pentru politica regionala, recomanda Romaniei sa pastreze organizarea actuala

Asaftei Bogdan

Au fost începute lucrările de reabilitare și consolidate la Podul Grant. Din toamnă, tramvaiele liniei 41 vor circula pe un singur fir

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More