18.4 C
București
15 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Lavinia Pîrva a clacat și a recunoscut! Cum se poartă, de fapt, Ștefan Bănică Jr. cu ea?!

Lavinia și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de aproape zece ani, iar acum, cu puțin timp înainte de aniversarea lor, au dezvăluit care este secretul relației lor.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva!, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au dezvăluit cum au reușit să rămână împreună aproape un deceniu și care sunt ”ingredientele” ce-i țin uniți.

”Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat.”, a mărturisit Lavinia, în timp ce Ștefan Bănică a declarat: ”Pe înţelegere reciprocă şi comunicare, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze. Când cuplurile se despart, cele două valori menţionate la începutul răspunsului meu pot fi principalul motiv. Şi cred că e important să fim amândoi pe aceeaşi frecvenţă.”, a spus el.

Ce spune Lavinia Pîrva despre copilul pe care-l are cu Ștefan Bănică Jr.

Totodată, artista a vorbit și despre Alexandru, copilul pe care-l are cu Ștefan Bănică, mărturisind că-i ”aduce fericirea în fiecare zi”.

”Realizez acum, în timp ce răspund la întrebarea ta, că s-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui „spiriduş (zâmbește), aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: „Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!. Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează. Dacă ar fi să vorbesc despre copilul meu, ar fi nevoie să fie mama lângă mine să mă oprească, pentru că nu am control, vorbesc continuu şi risc să plictisesc lumea din jurul meu. Dar toată lumea îşi vede copilul perfect, nu?”, a mai spus ea.

 

Related posts

Lucrările de reabilitare la Piața Valea Ialomiței au intrat pe ultima sută de metri

econtext

Eduard-Valentin Stroe este noul director general al Poliției Locale București

econtext

Bani mai mulți pentru români! Crește salariul mediu!

Cazaban Emilia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More