6.8 C
București
29 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Leo de la Strehaia, în stare critică! E internat într-un spital din București!

Leo de la Strehaia este internat, în stare gravă, la un spital din București. Zilele acestea, sora afaceristului a dezvăluit că acesta este în pericol să-și piardă oricând viața. Întreaga sa familie vin și se roagă pentru sănătatea lui, potrivit cancan.ro.

În anul 2021, Leo de la Strehaia a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscală, după ce ar fi făcut contrabandă cu benzină în valoare de 3 milioane de euro. Din sentință, mai avea de executat trei luni, un atac vascular cerebral l-au scos din arest înainte de sărbătorile de iarnă. De atunci, afaceristul se află în spital, sub controlul atent al medicilor și supravegherea familiei. Tot neamul se roagă pentru sănătatea lui.

Leo de la Strehaia, între viață și moarte
În urmă cu câteva zile, sora lui Leo de la Strehaia a făcut declarații cu privire la starea gravă în care se află fratele său. Potrivit spuselor sale, afaceristul este la pat și nu are voie să depună, sub nicio formă, efort. De asemenea, medicii sunt nevoiți să-i facă încă o operație pentru a-l putea salva. Situația este extrem de gravă, fapt care îi neliniștește întreaga familie.

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu.

E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat sora lui Leo de la Strehaia, conform Spynews.

Related posts

Ungurii cutremură toată România! Budapesta trimite o undă de șoc direct la București

econtext

Tezaurul României, confiscat de Rusia. Dovada că Moscova a premeditat evacuarea

econtext

ANSVSA: Somon cu Listeria, retras de la vânzare de Carrefour România

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More