-0.5 C
București
7 februarie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Lidia Buble, mai sexy ca niciodată! A făcut ravagii peste ocean!

De câteva zile, Lidia Buble își încântă fanii cu imagini spectaculoase din Miami, conform perfecte.ro. Artista îmbină utilul cu plăcutul în această escapadă americană – se distrează, dar și muncește 🙂

Aparent plecată cu treabă la Miami, Lidia Buble se bucură de toate atracțiile acestui oraș fabulos. A vizitat principalele puncte de atracție și a bifat și o ieșire la plajă. Vedeta a postat și câteva imagini sexy, spre încântarea fanilor ei. Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, Lidia și-a etalat tatuajele discrete de pe corp.

Înainte să plece în America, cântăreața a dezvăluit care e planul ei pentru deplasarea la Miami: “Mă așteaptă o colaborare cu niște nume grele din muzica latino. Pregătesc un album pentru anul viitor, internațional, latino bineînțeles”.

În ultima perioadă, artista pare că se concentrează mai mult pe viața profesională decât pe cea personală. Totuși, în podcastul lui Mihai Petre, Lidia Buble a mărturisit că își dorește familie și copii, însă deocamdată nu simte o presiune în acest sens.

“Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii”, a spus Lidia.

Related posts

Bulgaria ar putea intra în zona portocalie din cauza numărului mare de infectări. Noi restricţii pentru turişti

De ce a ajuns Iulia Albu pe patul de spital? I-au băgat perfuzii!

Axinte Dan

Puya se mută la țară?! Și-a luat casă din chirpici și se laudă cu asta! „E, mai degrabă o chestie făcută așa în pur stil sălăjenist. Am făcut-o de-al dracu, na!”

Axinte Dan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More