17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Linia 66, blocată pe Șoseaua Colentina, din cauza unor lucrări efectuate în zonă de Apa Nova

Linia de troleibuz 66 din București se confruntă cu o blocare care durează de peste trei ore pe Șoseaua Colentina. Acesta este primul traseu pe care linia a fost pusă în funcțiune după ce s-a luat decizia de reînființare. Societatea de Transport București a informat prin intermediul unui post pe contul lor de Twitter, STB SA Clienți, că troleibuzul 66 este blocat pe Șoseaua Colentina din cauza lucrărilor efectuate de Apa Nova în zonă.

Ca urmare, mijloacele de transport public în comun vor circula pe o rută deviată, tranzitând pe lângă Arena Națională. Anunțul a fost făcut în jurul orei 05:25.

Troleibuzul 66 – blocat pe Șos. Colentina, în stația Suveica, pe sensul spre Spitalul Fundeni. Cauză: lucrare Apa Nova. Troleibuzele circulă deviat, la Arena Națională.

După mesajul anterior, societatea responsabilă de transportul public de suprafață a informat, la ora 06:00, că linia de troleibuz 66 este încă blocată.

În urma acestei situații, pentru a asigura transportul bucureștenilor care ar fi folosit în mod normal linia de troleibuz 66, a fost creată o linie navetă de autobuz cu numărul 667. Această linie circulă între Spitalul Fundeni și Piața Rosetti, înlocuind temporar serviciul oferit de troleibuzul blocat.

Linia 66 este blocată în continuare. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format linia navetă 667, între Spitalul Fundeni și Piața Rosetti.

Un membru al comunității Info Trafic București și Ilfov a informat că pe Șoseaua Colentina, locuitorii pot circula și cu liniile STV sau cu tramvaiul 21, pe lângă troleibuzul liniei 66. Astăzi este prima zi în care troleibuzul a revenit pe traseu, ca urmare a deciziei luate de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – TPBI.

Motivul pentru reluarea liniei de troleibuz 66 este că s-au identificat condiții optime pentru circulația acestor mijloace de transport în zona Pasajului Doamna Ghica. Odată ce troleibuzul 66 a fost reintrodus pe traseu, autobuzul navetă 667 va fi suspendat.

Astfel, începând cu data de 1 august 2023, linia de troleibuz 66 va funcționa pe traseul „Spitalul Fundeni” – „Vasile Pârvan”.

Related posts

Protestele, rampă de lansare în politică. Cine are de câștigat, de obicei

econtext

SUA au trimis un avion anti-submarin deasupra României și o dronă prin Bulgaria. Ce au spionat?

econtext

Trotuarul care face legătura între Drumul Osiei și Militari Shopping Center, nefinalizat. Finalizarea?! Într-o altă zi

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More