23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Mai multe intersecții importante și intens circulate din București urmează să fie semaforizate, spune Nicușor Dan

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a anunțat că mai multe intersecții importante și aglomerate din București vor fi echipate cu semafoare. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul a informat că procedura de achiziție a serviciilor necesare a fost deja lansată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Administrația Străzilor București are în plan să achiziționeze servicii pentru instalarea de semafoare în intersecții și la trecerile de pietoni din zone precum Bulevardul Iuliu Maniu, Calea Dorobanților, Șoseaua Mihai Bravu, Drumul Taberei și Bulevardul 1 Mai. În total, vor fi instalate semafoare în 21 de intersecții importante și intens circulate din oraș.

Aceste intersecții și treceri de pietoni se găsesc în sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6 ale Bucureștiului, conform anunțului publicat pe platforma SEAP. Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către operatorii economici este 4 august 2023, ora 15:00. Contractul este împărțit în două loturi, iar operatorii economici pot depune oferte pentru ambele loturi.

Valoarea totală estimată pentru această investiție se ridică la 13.068.296,6 lei fără TVA.

Informații detaliate privind criteriile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanții și documentele necesare pentru depunerea ofertelor pot fi găsite în anunțul publicat pe platforma SEAP la ACEST link.

Related posts

Se modifică pensiile! Noua lege pe care o așteaptă toată România

econtext

Ciucă respinge reducerea TVA-ului, deși prețul la alimente a atins cote alarmante!

Nemeșan Iulian

Mesaje de Revelion. Urările pentru anul 2024, cu care îți vei impresiona familia și prietenii

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix