17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Mama fetiței de 12 ani care a fost găsită moartă în lada canapelei, într-un apartament din București, a fost eliberată după 11 ore de audieri

După audierile începute vineri dimineață, la ora 6.00, mama Anei, fetița de 12 ani care a fost găsită moartă sub o canapea, într-un apartament din Capitală, a fost eliberată, informează Antena 3.

„Nu au rezultat acte care să o implice în mod direct în moartea fetei”, au transmis surse din rândul anchetatorilor. Femeia a fost audiată în calitate de martor, vreme de 11 ore.

Mama fetiței a fost adusă joi seara, 8 iunie, în România, după ce a fost reținută marți în Spania, unde se afla la muncă.

În fața reporterilor, femeia a susținut că nu i-a făcut rău fiicei sale, dar nu poate spune același lucru despre concubinul ei. Ulterior, ea a fost adusă la audieri, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Cadavrul copilei a fost găsit în apartamentul care fusese închiriat de cei doi adulți în sectorul 4 al Capitalei, băgat într-un sac de plastic și ascuns în lada canapelei.

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre trupul unei femei, dar trei zile mai târziu, au anunțat că victima este o fată de 12 ani.

Concubinul femeii a fost dat miercuri în urmărire internațională, după ce Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. El este considerat principalul suspect în dosarul de omor.

Libertatea a descoperit că Ilie Marcel Șerbuc, concubinul femeii și principalul suspect, a fost cercetat 4 ani de procurori pentru că a bătut o altă fată până a băgat-o în spital și a scăpat necondamnat.

Related posts

Lemnul taiat ilegal din Romania echivaleaza cu 0,3% din totalul lemnului recoltat

Asaftei Bogdan

E „Vara Verde” în acest weekend, în Parcul Natural Văcărești

econtext

Cutremur la 100 de km adâncime în apropierea a 5 orașe din România. Ce intensitate a avut?

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More