17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, a fost reținut de polițiștii din Olanda

Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, în care o fetiță de 12 ani a fost găsită într-o ladă de canapea într-un apartament, a fost capturat de autorități în Olanda. Bărbatul era căutat internațional și se afla pe lista celor mai căutați infractori din Europa.

Surse Antena 3 CNN afirmă că polițiștii români au cerut sprijinul autorităților olandeze după ce au obținut informații precise despre locația presupusului criminal. Marcel Șerbuc a fost reținut în timp ce stătea pe o bancă. El nu a opus rezistență și se află acum în custodia poliției olandeze. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare în absență.

Marcel Șerbuc urmează să fie extrădat în România pentru a fi interogat de anchetatori, deoarece este considerat principalul suspect în cazul morții Anei Maria, fetița de 12 ani găsită decedată într-o ladă de canapea.

Reamintim că în data de 3 iunie 2023, poliția a fost alertată de către proprietarul unui apartament din București, care a descoperit un sac de plastic în lada canapelei după plecarea chiriașilor. Proprietarul a fost îngrijorat deoarece femeia care locuia în apartament nu răspundea la telefon, așa că a mers personal să verifice și a descoperit cadavrul într-o stare avansată de descompunere.

Concubinul mamei fetiței este principalul suspect în acest caz. Se presupune că bărbatul a rămas singur cu fetița în momentul în care mama acesteia a plecat la serviciu. Potrivit informațiilor, ar fi avut loc un conflict între ei, iar bărbatul ar fi împins-o pe Ana Maria, determinând-o să cadă și să se lovească cu capul de cadă, ceea ce a dus la sângerarea și tremurul acesteia.

Marcel i-a dezvăluit mamei sale aceste detalii când a sunat-o să îi mărturisească că a făcut ceva grav. Acest apel telefonic între principalul suspect al crimei și mama sa a avut loc în luna mai. Procurorii de la Parchetul Tribunalului București au audiat-o și pe mama lui Marcel Șerbuc, de la care au obținut aceste informații.

Cu toate acestea, medicul legist care a efectuat necropsia a menționat că victima a fost strangulată, fiind înfășurată de trei ori cu un șnur în jurul gâtului și strâns într-un nod.

Moartea a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix. Data probabilă a decesului a fost menționată ca fiind cu aproximativ trei săptămâni anterior descoperirii cadavrului (03.06.2023), a notat judecătorul în motivarea deciziei de arestare preventivă a lui Marcel Serbuc, preluând din datele adunate de procurori.

Related posts

Ofițer sub acoperire face profilul traficanților. Care e cel mai consumat drog în România

econtext

Ludovic Orban, a dat la Tv explicații despre paranghelia din pandemie

econtext

Dezvăluirea momentului despre Elena Udrea! S-a aflat acum ce a făcut

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More